Vores romantiske yndlingsdestinationer

Vores romantiske yndlingsdestinationer

Når man har været gift i nogle år, kan det nogen gange være dyrke kærligheden til hinanden på ny. Det er ikke, fordi I ikke elsker hinanden, men nogen gange kan man gro fast i hverdagen.

For at undgå dette bør I tage på en romantisk ferie sammen, og her vil vi gerne dele nogle af vores mest romantiske yndlingsdestinationer med jer.

 

Toscana

Der er altid helt fantastisk i Toscana, og der er ikke noget mere romantisk end at drikke vin på den lokale vingård. Når I er i Toscana, er det en god idé at køre rundt i bil, eller cykel hvis I er meget aktive. Så I kan se det hele.

Der er utrolig smukt i hele Toscana med masser af bjerge, og så er der nogle af de smukkeste byer i hele Europa. Især Firenze er helt fantastisk, og I ville elske at gå rundt i den og slå jer ned om aftenen og få en kæmpe bøf og noget rødvin.

I vil helt sikkert finde kærligheden i Toscana, som andre har gjort det før. Faktisk var det i Toscana, nærmere bestemt Firenze, at den kendte rapper Kanye West giftede sig med Kim Kardashian.

 

Kærlighedens by

Paris kan noget helt fantastisk, når det kommer til kærlighed, det er også grunden til, at den bliver kaldt kærlighedens by. Der er utrolig hyggeligt at gå rundt i Paris, især Latinerkvarteret er helt fantastisk.

Det er det område, som er Jørgen Leths favorit område, og I bør ikke snyde jer selv for at komme derned. Det er helt igennem et fantastisk sted, som man bare må opleve.

 

Hawaii

Nu skal det hele ikke handle om Europa, selvom alle de gamle europæiske byer kan noget, når det kommer til kærlighed. Der er noget romantisk ved at gå rundt i de små gader.

Men alligevel vil vi gerne slå et slag for, at I også tager længere væk. Her kan I tage til Hawaii og nyde det gode vejr og de lækre strande. Desuden er naturen smuk på Hawaii, og de fleste der har været der, ønsker aldrig at komme hjem igen.

Eneste ulempe er, at det ikke lige er et sted, som I tager hen på en weekendtur. Her er de to første bud langt bedre. Især det sidste bud er godt til en weekendtur.

 

Besøg en kro

Til sidst vil vi gerne slå et slag for, at I også oplever Danmark. Man behøver ikke tage til udlandet for at opleve en romantisk ferie. Herhjemme har vi en række kroer med masser af romantisk stemning.

Flere af dem ved godt, at I gerne vil på romantisk gateaway, så de serverer champagne, når I kommer og giver kaffe og kage. Ja, man får det hele på et kroophold, og det er altid i hyggelige danske omgivelser. Det ligner noget for en Morten Korch film.

Når I endelig har bestilt turen, er det vigtigt, at I passer på sig selv, så I ikke går glip af den. Hvis en af jer ender med tandpine i sidste øjeblik, kan det heldigvis ordnes akut lige her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *