Stå skarpt til brylluppet

Stå skarpt til brylluppet

Bryllupssæsonen er ved at være over os og mange vil rigtig gerne se rigtig godt ud og stå ekstra skarpt på deres store dag, det gælder både bruden og gommen. Men også bryllupsgæsten vil gerne se godt ud på deres venners eller families store dag. Så derfor giver vi her nogle gode råd til hvordan at du kommer til at stå skarpt til denne bryllupssæson.

Vælg det rigtige outfit

Det kan være rigtig svært at finde det helt rigtige outfit til brylluppet, og især for os kvinder er det rigtig svært. For vi er så selvkritiske at vi spænder ben for os selv. Men der er nogle guidelines som du kan arbejde ud fra. Du ved sikkert hvilken kropstype du har, om du er pære, æble eller timeglasformet, det spiller en rolle for hvordan at tøjet kommer til at sidde. Du har sikkert set rigtig mange flotte kjoler, der ser så flotte ud på modellen i bladet, og dem vil du gerne prøve. Men når du så prøver dem, viser det sig at det bare ikke helt sidder i skabet som det gør på modellen, og det kan have noget med din form at gøre. Så derfor gå efter hvad der klæder lige præcis din form. Der findes rigtig mange guidelines på nettet, der fortæller om hvad der klæder hvilke kropstyper, for vi er alle sammen forskellige og det er helt okay.

Spis sundt

Har du fundet outfittet, men vil du gerne lige have kjolen eller jakkesættet til at sidde lidt pænere. Er der lang tid til brylluppet og er du bange for at tøjet kommer til at blive for småt, så kan du ved at spise lidt sundere end du plejer, holde vægten ved lige eller endda komme til at tabe dig. Det kan være at du bliver så meget tyndere, ved at spise sundere at du skal hav lagt tøjet lidt ind. Det er derfor vigtigt lige at tjekke op et par uger inden brylluppet, for at finde ud af om du skal have justeret i tøjet, det ville jo ikke være så godt hvis du tabte kjolen på vej op ad kirkegulvet.  Du kan også hvis du er lidt modig tage tøjet i en størrelse mindre end du kan passe, også håbe på at du kan passe det til brylluppet, det kan være en motivation for at tabe sig. Men at spise sundt er generelt en rigtig god ide både for dit helbred og vægt, men også for din udstråling, for du kan hurtigt se mere træt og syg ud hvis du ikke spiser sundt.   Så sørg for at spise en masse grøntsager, ikke så meget stivelse, men gerne lidt og få også nogle proteiner, ellers kan det være svært at tabe sig.

Træn

Ligesom med at spise sundt kan det også være en fordel at træne, hvis du gerne vil stå skarpt til bryllupssæsonen. Skal du holde vægten ved lige eller gerne lige tabe dig de sidste par kilo, så hjælper det at træne minimum et par gange om ugen. Det er en rigtig god ide at træne både styrketræning og cardio, da styrketræning opbygger muskler, som gør det nemmere for din krop at forbrænde det fedt du har og derved kan du tabe dig. For at opbygge muskler og forbrænde fedt, så er det vigtigt at du får nok proteiner, for får du ikke nok vil dit vægttab gå i stå og du vil ikke se nogen resultater. Har du brug for at indtage flere proteiner, så kan du i forbindelse med din træning bruge proteinpulver, som du kan blande med vand, mælk eller juice.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *