Skal i på bryllupsrejse?

Skal i på bryllupsrejse?

Kjolen er købt, invitationerne er sendt ud, kirken er booket og alt er efterhånden klar til den store dag. Men der mangler da noget, gør der ikke? Bryllupsrejsen er en ting, som flere og flere er begyndt at negligere, når de bliver gift, og det er da synd og skam.

Bryllupsrejsen er en traditionsrig ting, hvor man for første gang skal på rejse om ægtefolk og det er i den grad noget, som man bør værne om. I en tid, hvor flere og flere traditioner bliver glemt, så skal man bevare alle dem man kan.

Romantisk rejse eller oplevelsestur?

Der er mange forskellige meninger, når det kommer til bryllupsrejsen, for alle har forskellig smag.

Nogen elsker den romantiske rejse, hvor man dyrker hinanden og lader sig forkæle på et romantisk hotel. Et sted hvor man kan nyde hinanden alene og hvor der er endnu et romantisk picnicspot rundt om hvert hjørne. For andre er det en rigtig oplevelsesrejse, hvor man vandrer i bjerge, oplever fremmede kulturer og ser ting, som man aldrig har set før.

Fælles for dem begge er det, at man skal være sammen og nyde tosomheden. Det er starten på ens ægteskab og en tradition, som bestemt aldrig bør gå i glemmebogen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *