Sæt scenen for den perfekte date

Sæt scenen for den perfekte date

Du har kun én chance for at gøre et godt førstehåndsindtryk, så sørg for, at den tæller. Hvem ved? Måske er det din kommende ægtemand eller kone, du skal mødes med?

Internettet er fyldt med gode råd og floskler om, hvordan du bliver olympisk mester til dating. For at sætte scenen bedst muligt kan du med fordel udvælge den bedste date restaurant i København, hvis det er der, du skal på date. Hovedstaden byder på et væld af fantastiske restauranter, hvor der er mulighed for at imponere din date.

Indledningsvist er det dog en rigtig god idé at forholde sig til, hvilken type ”stævnemøde” der er tale om. Har du set vedkommende før? Ved du, at han/hun potentielt kunne være en kommende partner? Eller er det måske en blind date, hvor I kun har set hinanden på billeder på en skærm? Det er nemlig langt fra alle, der sørger for mad og drikke, hvis der ”blot” er tale om en blind date. Har du set vedkommende før og måske endda talt med personen til en fest, på jobbet eller studiet, ved du i større eller mindre grad allerede, hvad du kan forvente.

 

Imponér med din yndlingsrestaurant

Mange er ofte i vildrede over, hvor de nu skal invitere hende den søde fra parallelklassen eller ham den flotte fra Tinder hen. Biografen bliver ofte fravalgt, da det her kan være svært at snakke og lære hinanden at kende. Svigerfamilien er ligeledes et vovet valg – det er jo ikke sikkert, at kemien er der, og det kan hurtigt blive akavet. Valget falder ofte på en hyggelig restaurant, hvor man kan snakke om løst og fast. Det behøver ikke at være noget fint med syv retter til tusind kroner pr. kuvert. Du kan eksempelvis se mere her.  

 

Når det kommer til selve daten, handler det om at være naturlig. Vær dig selv. Med lidt hjælp fra den rette stemning, stearinlys, lækker mad og måske et godt glas vin eller to er du som hovedregel rigtig godt på vej. Kender I hinanden i forvejen, skal snakken nok køre. Lyt, og spørg ind til ham eller hende. Vis, at du er interesseret. Der er rigtig mange steder, som er gode scener for den perfekte date. En god date restaurant i København er et sted, hvor der er hyggeligt, varmt og rart at være. Den rette atmosfære kan løsne lidt op for en ellers spændt og nervøs stemning, hvorfor det helt rigtige sted kan gøre hele forskellen på, om din date bliver vellykket eller en fiasko.

 

Vær godt forberedt

Selvom det er bedst at være ganske naturlig og sig selv på en date, gør det jo ikke noget at være godt forberedt. En god date restaurant i København er bestemt ikke at kimse af, især hvis det kan give nogle point på kontoen allerede fra start. De rigtige rammer er selve fundamentet for en god date. Resten kommer helt af sig selv. Hvis du har mulighed for det, så sørg for, at I får et bord, der ikke står for tæt på alle andre. Det kan virke en anelse intimiderende at sidde at tale på en date, hvis alle andre omkring jer kan høre, hvad der bliver talt og spurgt om. Bestil derfor et bord i god tid, og hør tjeneren ad om et godt bord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *