Sådan kan du give din kone mere lyst til sex

Sådan kan du give din kone mere lyst til sex

Når du har været gift med din kone i nogle år, kan det godt være tilfældet, at du ikke føler, at I har ligeså meget sex længere, som I plejede at have, da I mødte hinanden. Rigtig mange par oplever, at deres sexlyst bliver mindre og mindre, og det sker ikke altid på samme tidspunkt eller i lige stor grad.

 

Det kan være ret frustrerende for den ægtefælle, der har mere sexlyst end den anden, og derfor kan det godt være svært at finde ud af, hvad der er at gøre ved det. Det vil vi gerne belyse med denne artikel. Du kan her læse meget mere om sexlyst.

 

Tal åbent om det

 

Det er altid vigtigt at kommunikere i et ægteskab, og det gælder også, når det kommer til sexlyst og jeres sexliv generelt. Det er altid en god idé at tale åbent og ærligt om det, så du også kan høre fra din partner, hvad hun mangler i jeres sexliv.

 

Det er meget vigtigt med denne type af kommunikation, at der bliver talt meget åbent om det, og at der ikke bliver kastet beskyldninger ud i lokalet. For mange kan det være meget sårbart at snakke om sex, og derfor er det en god idé på forhånd at opsætte nogle regler for, hvordan I skal have snakken og spørge ind til hinanden i stedet for at beskylde.

 

Tænk over, hvorfor jeres forhold har ændret sig

 

For rigtig mange par går der sure sokker i forholdet, når hverdagen virkelig trykker på. Derfor begynder flere par at trække sig lidt fra hinanden, så de kan få mere tid alene, og så de ikke behøver at skulle have de svære samtaler.

Men det er altid en god idé at tænke over, hvordan jeres forhold har ændret sig fra dengang, hvor I lærte hinanden at kende. For mange nyforelskede par gælder det, at de er nysgerrige på at lære alt om den anden person.

 

Derfor er det også vigtigt, at I sørger for stadig at være nysgerrige på hinanden og stadig ville lære mere om hinanden. Hvis du i starten af jeres forhold brugte lange timer på at tale med din kommende kone og lære en masse om hende, så sørg for at holde det ved lige, selvom I er gift.

 

Selvom hun måske normalt står for at lave aftensmaden, så foreslå hende, at I laver det sammen, så I også kan stå og snakke og hygge jer, mens I laver mad. Sørg for at være mere til stede og lyt mere til hinanden i det daglige, så vil I også hver især få mere lyst til hinanden og bevare jeres gnist sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *