Sådan holder I romantikken i live efter brylluppet

Sådan holder I romantikken i live efter brylluppet

Lad os se de barske realiteter i øjnene; skilsmisseraterne i Danmark har taget en uheldig drejning, og flere og flere bliver skilt end tidligere. Der er helt sikkert mange forskellige grunde til, hvorfor folk lader sig skille, og det er egentlig ikke så interessant at kigge på.

I er forhåbentlig nygifte og forelskede, og en skilsmisse ligger ikke i kortene for jer – alligevel bør I måske tænke over, hvordan I kan blive ved med at holde jeres ægteskab ved lige. Herunder får I nogle rigtige gode tips til, hvordan I kan holde liv i romantikken efter brylluppet og hvedebrødsdagene er ovre – husk at hold dem i tankerne, når hverdagen igen melder sig.

Husk at tale sammen

Vil I holde gnisten i live, er det vigtigt, at I husker at tale sammen. Selvfølgelig vil I altid blive ved med at tale sammen – men I skal også huske at tale om de vigtige ting. Husk at tale om andet end praktik og hverdagsting. Der er rigtig mange, der falder i den fælde, at de glemmer at tale om sjove og mere seriøse ting, når hverdagens trummerum melder sig. Hvis I vil have romantik i jeres ægteskab, er samtalerne vigtige, for det er dem, der er med til at få jer til at forblive tætte.

Hold sexlivet kørende

Når hverdagens trummerum melder sig, kan mange også glemme at holde den seksuelle gnist i live. Selvom du er træt, og overskudskontoen er tømt, skal du huske at dyrke sex med din partner – I skal huske at dyrke sex med hinanden. Det seksuelle er en del af et ægteskab, og hvis sexlivet fungerer, er der større chance for, at resten fungerer. Hvis jeres sexliv ikke fungerer, kan I starte på en frisk – for det er aldrig for sent. Tal om, hvad I mangler fra hinanden og vær ikke bange for det. I kan eventuelt bruge nogle redskaber til at sætte gang i sexlivet – og så skal I selvfølgelig huske at teste, om nogle af jer fejler noget. En kønssygdom kan sætte et stort skår i glæden. Med en klamydiatest kan I nemt lave en hjemmetest – sådan en kan I finde lige her.

Prioriter hinanden

Bryllupsdagene er fyldt med romantik – og dette er måske i særdeleshed fordi, man i disse dage prioriterer hinanden fuldt ud. Man tænker ikke på omverdenen, og man tænker ikke på hverdagens praktiske gøremål. Dette er I også nødt til – til en vis grad – at praktisere, når bryllupsdagene er ovre. Tag nogle dage ud af kalenderen en gang imellem, og brug dagene på at prioritere hinanden fuldt ud. I vil opleve at få fyldt overskuds- og romantikkontoen fuldstændigt op.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *