Sådan giver du jeres ægteskab et frisk pust

Sådan giver du jeres ægteskab et frisk pust

Mange mennesker oplever fra tid til anden, at ægteskabet går hen og bliver lidt for ”hverdagsagtigt”, og at der bliver længere mellem de sjove stunder og gode oplevelser. Dette kan skyldes mange forskellige årsager, og det er nok ikke uundgåeligt i et ægteskab.

Men selvom det er sådan, betyder det ikke, at man bare skal ignorere det og tænke ”sådan er det bare”. Du har nemlig utallige måder, hvorpå du kan afhjælpe denne ”hverdagsfølelse”. Derfor får du her 3 gode råd til, hvordan du giver jeres ægteskab et frisk pust.

 

Find plads til de romantiske små overraskelser og stunder

Som tiden går bliver ægteskabet som sagt til hverdag – uanset hvordan vi vender og drejer det. Der kommer mange faktorer inde i forholdet, som arbejde, børn og madlavning, der ofte ender med at tage opmærksomheden fra jeres kvalitetstid sammen.

Men sådan bør det slet ikke være, og det er vigtigt, at man i et ægteskab finder tid til hinanden. Derfor kan du prøve at drømme dig tilbage til den gang, hvor i var nyforelskede, og gentage de ting som I elskede at forkæle hinanden med. Du kunne eksempelvis købe blomster, lave en lækker og uventet middag eller bare huske at give et godmorgen og godnat kys hver dag.

 

Læg penge til side til en rejse

I hverdagen er der ofte en masse ting, som forstyrrer jer for at være sammen – bare jer to. Og selvom man gerne vil, kan det være svært bare at koble helt fra.

Derfor kunne I, i fællesskab, begynde at lægge penge til side hver måned, hvormed i kunne spare op til en rejse sammen. Her er mulighederne næsten uendelige, og I kan sammenstykke netop den rejse, der passer til jeres budget og behov.

På denne måde kan I sammen komme helt væk fra hverdagen, arbejdet og smartphonen og få nogle nye oplevelser i bagagen, som I kan snakke om i mange år fremover.

 

Find en fælles fritidsinteresse

Det er ikke garanteret, at I har de helt samme interesser, selvom I er gift – for som mange siger: ”Modsætninger mødes”. Men på trods af dette, kan det være utrolig sundt for forholdet og ægteskabet, hvis I finder en interesse eller hobby, som I kunne dyrke sammen.

Eksempelvis kunne investere i noget jagtudstyr og begynde at gå på jagt sammen, hvormed I ville give jer selv muligheden for at koble helt fra og dele en god weekend i naturen sammen flere gange om året.

Det vigtigste er dog bare, at I finder en interesse, som både appellerer til kvinder og mænd – for ellers ender I med gå døde i projektet.

Der er mange andre måder, hvorpå du og din ægtefælle kan give jeres indbyrdes forhold et frisk pust. Det centrale er dog blot, at I tager initiativet og finder den nødvendige tid til hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *