Red jeres parforhold på denne måde

Red jeres parforhold på denne måde

Halter kærligheden lidt og er der gået rutine i jeres parforhold? Er det problemer med kommunikationen eller har i tillidsproblemer? Kærlighed er indviklet og der er ikke noget korrekt svar på hvad det er. Der er heller ikke noget korrekt svar på hvordan den kan reddes, men der er nogle ting, der generelt skal være på plads. Læs med her og se hvordan du kan prøve at redde dit forhold fra, at falde fra hinanden.

 

Kærlighed er et valg man tager

Selvfølgelig kan man ikke 100% styre sine følelser og hvem man udvikler disse for. I starten er det heller ikke noget, man behøver at tage stilling til. Men når der er gået noget tid, feromonerne har lagt sig og hverdagen er trådt i kraft, så er det, at man bliver nødt til at tage et aktivt valg. Når hverdagen melder sig og det hele ikke er sjov og ballade mere, kan det nogle gange virke som det eneste rigtige at gå fra hinanden. Her er det vigtigt at tage et skridt tilbage og reflektere over hvad det er, der er på spil. Når man elsker en person, tager man samtidigt et aktivt valg om at være sammen med denne person. Det betyder også, at man ikke efterlader forholdet, hvis man ikke lige er tilfreds. Selvfølgelig er der grænser for, hvad man skal finde sig i og fungerer det ikke, så fungerer det ikke, men husk på at du er sammen med denne person af en grund. Du har valgt at dette er personen for dig og dette er vigtigt at huske på, selvom tingene måske ikke er perfekte hele tiden.

 

Elsk dig selv, før du kan elske andre

Kærlighed til sig selv er afgørende for om man overhovedet er i stand til at elske en anden. Hvis man ikke har kærlighed til sig selv, hvordan kan man så have til andre?  Elsk dig selv først. Derudover er selvværd vigtigt i forhold til tillid. Det ses tit at hvis man ikke har noget selvtillid eller selvværd, skaber det problemer i forhold til jalousi og tillid. Man regner med at blive skuffet eller forladt, og det er med til at skubbe din partner væk fra dig. Tilpas dine forventninger til det du har oplevet med din partner. Hvis din partner aldrig har givet dig grund til at tvivle på dem, så lad være med at tvivle.

 

Gå på kompromis

Kompromiser er afgørende for at du og din partner kan enes. Hen ad vejen vil der være mange ting, som I ikke er enige om. Det eneste der kan redde jer fra dette, er god kommunikation, forståelse for hinanden og kompromiser. Aftaler der gavner både dig og din partner. Også med de mindre ting, er det vigtigt at være åben for kompromiser. Hvis din snorken generer din partner men ikke dig, går der jo ikke noget af dig, hvis du bliver tjekket og man ser om snorkene kan forbedres. Tag eventuelt på Rhinoklinikken som er eksperter indenfor blandt andet snorken og få tjekket om der er noget, der kan gøres for at mindske det. Indgå et kompromis om at du får tjekket din snorken, og din partner stopper med at smaske eller hvad det kunne være, der irriterer dig. Indgåelse af kompromiser er i sidste ende, en af de bedste ting I kan gøre for jeres forhold.

Husk på hvorfor I elsker hinanden og indgå kompromiser når I er uenige – sådan kan I forsøge at redde jeres forhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *