Prioriter mig-tid i ægteskabet

Prioriter mig-tid i ægteskabet

Det er skønt at være sammen med sin partner og altid have den støtte. Men det kan også være utrolig rart og nødvendigt at prioritere sig selv og lidt alene-tid en gang i mellem og samtidigt sørge for, at man får gjort nogle af de ting, som man plejede at gøre før i tiden for at forkæle sig selv.

Mange forbinder dette med det ydre, men det behøver det ikke at være – det er lige så vel ens kompetencer og velvære, der skal udvikles og plejes.


Fokus på udseendet

Der går hurtigt dagligdag i den, og mange kan derfor hurtigt glemme at gøre ting for sig selv, som gør en glad. Det er ingen hemmelighed, at mange kvinder elsker at se godt ud og føle, at de har gjort noget ud af sig selv. I de travle dage kan dette dog hurtigt blive nedprioriteret, men der er ingen grund til at falde hen, bare fordi man er blevet gift og er kommet tilbage til hverdagslivet.

Det kan være en tur til frisøren eller en manicure og pedicure er det, man virkelig trænger til. Det kan også være, man har brug for at slippe af med spændinger med en omgang massage, som samtidigt kan virke utrolig afslappende.

Nogle føler også, at deres hud hurtigt bliver påvirket af hverdagens strabadser. Det kan være en ansigtsbehandling eller en omgang botox er det, du lige går og føler for, og som vil kunne glæde dig i hverdagen.

 

Udvikl dine kompetencer

Det behøver på ingen måde at være dit udseende, du vil bruge din tid på. Det kan også være dine kompetencer, du vil forbedre og prioritere, når du skal have noget mig-tid.

Det kan være indenfor teamledelse og kommunikation, som du gerne vil opnå større kompetencer indenfor. Disse kompetencer behøver ikke nødvendigvis være i forbindelse med dit job, men kan derimod også være for din egen interesses skyld. Måske er det andre områder som sprog eller idéudvikling, du i stedet vil være bedre til og som kan styrke dig fremover.

At lære et nyt instrument eller udforske din kreative side med akvarelmaling, kan også virke afstressende for mange.

Mange af disse forslag kan du selv bruge tid på derhjemme eller i stedet få hjælp udefra med et kursus, alt efter hvad du har behov for.

 

Forbedr dit velvære i dagligdagen

Din sundhed og velvære kan også være områder, som du gerne vil prioritere højere i hverdagen. Det betyder ikke, at du skal gå på en stram kur men i stedet få et indblik i, hvordan du kan blive sund, glad og opnå mere overskud.

Det kan være, du vil begynde at gå til en personlig træner, eller at en kostvejleder kan hjælpe dig med at sætte fokus på de rigtige madvarer for dig.

Måske er der også en motionsform, du vil begynde at starte på, så du kan få mere energi i hverdagen. Mange vælger at starte på pilates eller yoga, da det er utrolig hårdt men samtidigt kan hjælpe mod hverdagens stress og jag.

Der er mange måder, hvorpå du kan gøre dig selv til en bedre version, alt efter hvad du vil forbedre og prioritere. Nogle foretrækker at bruge tid på sit udseende, hvor andre gerne vil begynde at sætte mere tid af til udvikling af sine egne kompetencer og forbedre sin sundhed og velvære.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *