Plads til romantik – selvom du har børn

Plads til romantik – selvom du har børn

Det at få børn ændrer dynamikken i ens ægteskab fuldstændig. Pludselig går man fra at være den vigtigste person i ens partners liv til at måtte tage til takke med en andenplads efter børnene. Mange par oplever, at børn som skulle have bragt dem tættere på hinanden i stedet kan være en faktor, der får dem til at drive mere fra hinanden. Man skal ikke tage fejl af, at børn er en fantastisk gave, men det kan være en udfordring at få styr på de nye vilkår i ægteskabet.

Livsomlægning omkring barnet

Fra det sekund hvor man holder spædbarnet i sine arme for første gang, bør man indstille sig på, at man pludselig har fået meget mindre tid til sig selv. Det er en kæmpe udfordring, fordi det er hele ens liv, der skal lægges om. Desværre er det ofte partneren, der bliver glemt i hele denne proces.

At man bruger mindre tid på at være romantiske med hinanden er naturligt i den umiddelbare tid efter fødslen, men mange oplever, at det kan være svært at genfinde romantikken senere hen.

Skab tid til hinanden

Når de første svære måneder som forældre er overstået, er det vigtigt, at begynde at skabe tid til hinanden igen. Det kan være en stor udfordring, og det er ofte her, hvor det går galt i ægteskabet.

Det kan føles, som om det er svært at finde tid til hinanden, men hvis man overvejer, hvor ofte man eksempelvis ser tv eller dyrker andre fornøjelser, så vil man også vide, at man sagtens kan finde en halv time hver dag til sin partner.

En god måde at få mere tid til sin partner er at acceptere, at man nogen gange må tage den nemme løsning. Det vil sige, at den nemme aftensmad fra frysedisken må vælges en gang i mellem frem for hjemmelavet mad fra bunden.

At handle online kan også være en god måde at spare tid i hverdagen. Her tænkes der både på dagligvarer, men også andre varer kan med fordel handles online. De fleste forældre ved, at det kan være rigtig stressende at have børnene med ud at købe tøj. Det kan derfor være en enorm fordel at handle børnetøj online.

Leger du med tanken om at købe børnetøj online, kan det gøres her. Herved sparer man rigtig meget tid, da børn hurtigt vokser ud af deres tøj. Derudover er der også mange penge at spare ved onlinekøb af børnetøj. Det er naturligvis kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan købes online. Den allerstørste fordel ved at handle børnenes tøj online er, at du får tid til det der er aller vigtigst – nemlig øjeblikke til at nyde hinandens selskab og tid til at pleje om jeres ægteskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *