Pift den travle hverdagen op og glæd din nærmeste

Pift den travle hverdagen op og glæd din nærmeste

Valentinsdag er overstået, men kærligheden er stadig over os. Valentinsdag er et koncept, som vi i den grad er ved at tage til os fra USA trods masser af modstand fra de, der altid er imod den slags. Det er de samme, der brokker sig, når vi fejrer Halloween eller ser Super Bowl.

Men uanset hvor meget disse modstandere prøver at forhindre vores glæde, så er Valentinsdag kommet for at blive, og det er vi mange, der er glade for – og ikke desto mindre er Valentinsdag med til at skubbe til folk og sætte opmærksomhed på kærligheden, og hvor vigtigt det er at prioritere den, selvom der går hverdag i den. Det er en dag, hvor man fuldstændig kan hellige sig kærligheden og ens forhold til hinanden. For ethvert kæreste- eller ægtepar, må det da være den dejligste mulighed. Men det er ikke kun på Valentinsdag, at man burde hive sig selv op og få pustet lidt liv i romantikken i forholdet. Hvorfor ikke også sørge for at have fokus på at pifte den travle hverdag lidt op og forkæle sin nærmeste – ikke kun på Valentinsdag, hvor det for nogle er forventeligt, men også i løbet af ugerne?

Der er mange muligheder til, hvad du lige kan finde på.

Romantikken i højsædet

Man kan håndtere forkælelse og romantik på flere måder, men den mest populære og udbredte ting at give til sin partner, og som er ærkeromantisk og ekstremt klassisk at forkæle med, er bunker af chokolade og blomster, en god middag og masser af kærestehygge. Det er tid til romantik til den helt store guldmedalje, hvor man stirrer hinanden dybt ind i øjnene og bliver mindet om, hvorfor man elsker hinanden. Sådanne momenter kan være virkelig vigtige for at holde gang i forhold og holde fast i kærligheden.

Her vil det være en optimal idé at arrangere en helt klassisk date med en god restaurant og en biograftur bagefter. Det er kliché, men på den anden side er det noget, der virker hver gang, især hvis man tillader sig selv at være en smule fjollede og pladderromantiske.

Du kan også sørge for at købe en romantisk gave til din partner, så du har noget ekstra at give under middagen. Det behøver ikke være noget specielt dyrt, men det skader på ingen måde med lidt ekstra forkælelse. Har I haft en god og hyggelig aften, er det noget, I vil huske tilbage i løbet af ugens løb og stadig kunne blive ’høje’ på. Det er er altså ikke kun her og nu, det skaber glæde i forholdet men også på længere sigt. Det hjælper jer samtidigt også til at binde nogle endnu tættere bånd og føle jer endnu mere knyttet til hinanden.

 

Den frække forkælelse

Man kan naturligvis vælge at køre en romantisk date-night i en anden retning, nemlig den hvor det er den frække del af parforholdet, der er i fokus. Her, hvor man gør noget frækt for hinanden og nyder det kærlighedsliv, der foregår i soveværelset, som også for rigtig mange par er noget, der bliver nedprioriteret i den travle hverdag.

Køb noget frækt lingeri eksempelvis her og vent på ham, når han kommer fra arbejde. Sørg fra nogle lækre snacks, der kan indtages i soveværelset (gerne af hinandens kroppe) og giv jer hen til en nat med vidunderlig elskov.

Saml eventuelt lidt inspiration fra årets store Valentins film 50 Shades of Grey og bind din udkårne. Dril hinanden med blide smæk i numsen, en lille isterning over huden eller bind for øjnene. Nyd hinanden og få en række nye traditioner til jeres specielle dates, som I vil kunne nyde år efter år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *