Kunsten at udforske og udvikle sin seksualitet i et ægteskab

Kunsten at udforske og udvikle sin seksualitet i et ægteskab

At udøve hvilken som helst kunstart, handler om at finde en balance. Det samme gælder kunsten at udforske sin egen og sin partners seksualitet. I et ægteskab eller et langvarigt forhold, kan man ofte køre fast og helt glemme, hvad man egentlig tænder på, og hvilke fantasier og drømme man engang havde om et sexliv.

Tal om minder og tanker om sex

Ønsker du og din partner at udvikle jeres forhold på det seksuelle plan, så er en mulighed at starte i det små. Dialogen er her et af de vigtigste værktøjer, i har.

I sidder måske i sofaen en tirsdag aften, hvor sex kommer op som et naturligt emne i jeres samtale, og så griber i chancen. Det kan være, i kommer til at tale om sexfacts, sexminder eller detaljer om jeres eget sexliv, som i pludselig kan huske. Det kan også være, at filmen i fjernsynet byder på en hed sexscene. Start en blid diskussion, og tal om hvad i kan lide, hvad i savner, om det i ser i TV tiltaler jer eller hvad i gerne vil have mindre eller mere af, i eget sexliv.

Kommer disse emner på tale, efter flere års ægteskab og efter sexlivet måske har været i dvale i en længere periode, så kan det åbne op for minder og lyster, som i havde glemt i havde.

Leg dagligdagsrollespil

Endnu en måde at udvikle det seksuelle i jeres ægteskab, er at gøre lidt ekstra ud af hverdagen derhjemme, også selvom der ikke er nogen særlig grund til det, og selv om det ikke nødvendigvis skal føre det noget seksuelt.

I kan dække op til middag med stearinlys på bordet, med fjernsynet slukket. Dæmp lyset og tag det beskidte og svedige arbejdstøj af, til fordel for en ren skjorte med duft af parfume.

I kan også tage et bad inden sengetid, barbere ben, lægge nyt sengetøj på og dykke nøgne sammen ned under dynerne. Lader i opvasken stå, tager jer af jer selv og lægger op til nærvær, så ér der også større chance for, at nærvær og seksualitet opstår mellem jer.

Udendørs hygge

Ønsker i at tage jeres parforhold til næste niveau, så har i måske lyst til at eksperimentere med aktiviteter som swinging eller dogging. Er livet  i en swingerklub for grænseoverskridende, og er tanken om sex med alt for mange forskellige fremmede ikke tiltalende for jer, så kan det være, at i skal undersøge mulighederne på dogging i Danmark. Klik her – og læs mere om, hvad dogging går ud på og hvordan det praktiseres.

Kaster i jer ud i dogging, så kan i vælge at tage en fremmed med i jeres sexleg, som dogging efter de uskrevne regler dikterer det. I kan også starte ud med at afprøve sex i det fri, bare din ægtefælde og dig, inden i kaster jer ud i den mere vilde leg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *