Invester i et nyt køkken og få plads til hele familien

Invester i et nyt køkken og få plads til hele familien

Når man står og skal i gang med at renovere sit køkken, så er der mange spørgsmål, der melder sig for hvordan skal man gribe det an? Skal det være et spisekøkken, hvor der også er plads til at hele familien kan samles og nyde måltiderne eller skal det være mere praktisk, og ikke bruges til spisning og hygge?

Hvem kommer til at være den primære bruger? Det er relevant, for alle har deres egne præferencer for hvordan de vil have et køkken, men det er jo mest fair, at den der bruger det mest, skal have en afgørende stemme.

Herunder kan du læse lidt om de typer man ofte kommer ud for, når danskerne skal renovere køkkenet.

 

Det maskuline køkken

Det maskuline køkken er noget, der især i de senere år er dukket op. Det skal være flot og strømline. Gerne med en masse vilde gadgets, der gør madlavningen endnu sjovere og som samtidig kan bruges til at blære sig lidt med. Man ser typisk en masse stål og store køkkenmaskiner, med en masse hestekræfter. Ikke noget pigesjov her, for det skal være industrielle maskiner, der kan kværne en halv ko på ti sekunder.

Hul i om man overhovedet har behov for så meget, for man er vel kok og det skal køkkenet også give udtryk for. Flotte speciallavede gaskomfurer, med en masse forskellige funktioner er et must. Pyt med om det er besværligt at gøre rent, så længe det er noget rigtigt kram.

Det maskuline køkken er måske lidt prangende, men til gengæld er det fancy og holdbart.

 

Det feminine køkken

Hvor mændene måske har en tendens til at vælge de skinnende og tunge ting, har kvinderne en mere praktisk tilgang til det at indrette et køkken. Det betyder dog ingenlunde, at det er kedeligt eller at der ikke er en masse ting.

Men hvor det maskuline køkken er fyldt med stål og store komfurer, man skal stå og rense md en tandstikker, så vil en kvinde nærmere vælge noget, der kan rengøres nemt og hurtigt. Det er vigtigt at det hyggelige og praktiske går op i en højere enhed således, at køkkenet bliver et hyggeligt sted, hvor man samles og tilbringer tid sammen.

 

Kompromisets køkken

Der er stor forskel på mænd og kvinder, hvilket er fint. Det er nemlig god plads til kompromisser, når det kommer til at lave et nye køkken. Hos Garde Hvalsøe, har de mange års erfaring med at lave køkkener, der er både flotte, men også praktiske. Det er håndværk man kan tage og føle på. Gå bare på Google og søg efter ”bordplade eg” og Garde Hvalsøe vil være blandt de bedste, du kommer til at finde. Du kan også finde mere inspiration her.

Gå på kompromis og få lavet et køkken, der appellere til alle, for på den måde kommer der harmoni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *