Home sweet home – Fire perfekte gaveideer til brylluppet

Home sweet home – Fire perfekte gaveideer til brylluppet

En af de ældste og mest noble bryllups traditioner er, at gommen bærer bruden over dørtærsklen, når i træder ind i jeres hus, efter at være blevet viet. Gaveønsker til boligen er nogle af de mest populære ønsker, da det kan koste en mindre formue at indrette sit drømme hjem. Så hvis du enten står foran at skulle giftes eller står i den situation, at du mangler at købe en god gave, kommer der her fire gode gaveideer – eller gaveønsker til brylluppet.

Kaj Bojesen – Skab liv i stuen med smarte træfigurer

En af de allermest almindelige gaveønsker til bryllupper i disse år, er Kaj Bojesens unikke træfigurer. Hos Kaj Bojesen finder man et stort udvalg af unikke træfigurer, der både inkluderer eksotiske dyr som aber, fugle og selv elegante træsoldater, der sender tankerne tilbage på H.C Andersens eventyr om Den Standhaftige Tinsoldat.

Kaj Bojsens træfigurer giver derfor både et klassisk og livligt udseende til enhver bolig. Du går derfor ikke galt i byen hvis du vælger at købe en af disse i gave.

Nordal  – Tidsløse vitrineskabe til dit nye service

Hvis du i stedet ønsker at give en lidt større gave, men ønsker at frembringe den samme glæde, så kan du overveje at forære – eller ønske dig et smukt og elegant vitrineskab. Langt de fleste brudepar får noget nyt service i bryllupsgave. Her er Royal Copenhagen særligt populært. Men en ting er servicen. En anden ting er hvad amn skal gøre ved det – og her er et vitrineskab et super godt bud på en gave, som de færreste tænker de har brug for – indtil de står med alt deres nye porcelæn.

Et vitrineskab har den store styrke, at det både er klassisk og moderne på samme tid. Vitrineskabe har mange år på bagen i de danske hjem, og det er med rigtig god grund. De binder i dag nemt din stue og køkken sammen og fremstår altid elegant. Det er en lidt dyr gave, men du kan sikkert finde opbakning til det blandt de øvrige gæster ved brylluppet. Du kan finde et stort udvalg af vitrineskabe i skandinavisk design hos Nordal.dk

Missioo – Smukke boldbade til de helt små

Hvis brudeparet har børn, kan du med fordel også overveje at give deres barn en lille gave. Det går i sidst ende ud på et, og kan være din mulighed for at skille dig lidt ud fra de andre gæster. Derudover kan man som brudepar også med fordel ønske sig bryllupsgaver til sine børn. Det er meget almindeligt i dag. Hvis du selv roder med disse tanker, kan vi varmt anbefale jer at købe et boldbassin – også kaldet et boldbad. Disse rives ned af hylderne i disse år, da de indeholder masser af sjove studer for de helt små samtidig med, at de styrker barnets motorik. Det er ren win win. Nogle af de mest populære bolbassiner produceres af polske Missioo. Men skynd dig – der er rift om dem!

House Doctor – Smarte vasketøjskurve til snavsetøjet

Hvis du på den anden side ikke er så tæt på brudeparret eller økonomien er lidt stram, kan du sagtens give en gave, som der vil blive sat pris på – uden at det skal koste dig en formue. Her kan et rigtigt godt bud være at købe nogle af de tidsløse vaskstøjekurve – eller vaskstøjeposer fra House Doctor. Med sine sort/hvide mønstre passer de ind i de fleste danske hjem – og vil samtidig afhjælpe parret med en kedelig hverdagsligt.

Disse vaskstøjeposer koster ikke mange penge men er både pænere og mere solidt og slidstærke end hvad man typisk finder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *