Hold et vellykket surprise party

Hold et vellykket surprise party

Et suprise party er noget af det sjoveste og fedeste. Det er nok noget, som mange af os vil elske og hade på en gang. Det er dejligt at kende så mange mennesker, som vil være med til at fejre og overraske dig fordi, at de holder af dig.
Og lige præcis derfor skal du da holde sådan en for en af dine yndlingsmennesker. Begivenhederne kan være mange. Babyshower, polterabend, fødselsdag, forfremmelse osv. Der er absolut ingen begrænsninger for hvad, at I kam fejre – eller finde på en undskyldning for en fest for.

Hvilken slags fest

Alt efter hvad, at der skal fejres, så skal festen selvfølgelig passe til. Man kan med fordel vælge et tema, hvis det er sådan noget, som en polterabend eller et babyshower. Det giver selvfølgelig sig selv, at man ikke skal vælge noget, som hovedpersonen ikke ville finde sjovt. Men det kunne være meget sjovt at klæde jer ud som pirater og sørøvere eller sådan noget, når I skal igennem byen, hvis I skal holde polterabend for jeres gode ven.

Det stille og rolige

Er han/hun mere til rødvin og brætspil, så kunne det godt være, at det var den vej, som I skulle gå. Quizzer og cocktailkurser er en god måde at få både grin og sjov ud af dagen.

Den store fest

Måske har I en meget stor begivenhed foran jer. Den fortjener selvfølgelig en lidt større fest end som så. Det kan godt være at grunden til at fødselaren ikke selv har planlagt noget er, at han/hun slet ikke ønsker en fest. Sørg for at forventningsafstemme med de nærmeste og føl efter, om det rent faktisk er noget, som de har lyst til.

Den vilde fest

Er hovedpersonen en rigtig fest abe, så er det bare om at få inviteret alle dem, som de kender, som kunne have lyst til at være med. I kan eventuelt overraske ham/hende med en tur i byen eller på natklub. Det behøver ikke at være noget vildt, da det er tanken som tæller.

 

Oppyntning og aktiviteter

Om I har besluttet jer for at holde havefest, eller om I har booket et fint lokale, så er det altid lækkert, hvis I har gjort noget ud af det og sat et præg på festens lokation, som kunne linke til et tema eller var i hovedpersonens ånd. Vær eventuelt tro mod det valgte tema, og skab et univers, som passer til festen. Klik her hvis du skal bruge inspiration til din udsmykning.

Det er også en god idé at sørge for, at aktiviteterne afspejler festen og hovedpersonen. Quizzer som inddrager alle gæsterne er sjovest for alle, så det ikke kun handler om få mennesker på en gang. Man kunne eventuelt lave en ”hvem kender xx bedst”.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *