Gå på opdagelse med din partner I det sorte guld-Kaffen

Gå på opdagelse med din partner I det sorte guld-Kaffen

Over en billion mennesker drikker kaffe hver dag. Det er et must for mange mennesker at vågne op med en god kop kaffe, inden de smutter afsted på arbejde eller afsted til skole. Find den gode kaffebønne i kan nyde om morgenen, og gå på opdagelse og find den helt rigtige morgen bønne.

Hvad er god kaffe?

Det er ikke utænkeligt at kaffe er det første dig og din partner samles om ved morgen bordet. Måske er den ene af jer til den mørkristede bønne, eller måske er kaffe fra Etiopien eller Columbia noget i prioritere at støtte fordi udvalgte leverandører er en del af en fair trade aftale.

Hvis kaffe er noget i som par nyder sammen, kan det være med til at personliggøre jeres morgenrutine, og gøre den lidt mere intim og personlig, fordi i sammen har fundet kaffen, der passer jer begge to helt perfekt. Holybean.dk er et rigtig godt sted at starte jeres kaffe eventyr. De har specialiseret sig I at give jer en både velsmagende kaffeoplevelse – og er samtidig bæredygtige.

Mange af os drikker det hver dag, så hvorfor ikke gå på opdagelse og finde jeres helt egen brew-sammen.

Kaffe fra hele verden, find jeres favorit land

Der er rigtig mange lande at vælge fra, her er en lynguide der introducere jer til de mest populære destinationer.

Guatamala:

Er kendt for sin fyldige bønne, og kendetegnet for denne bønne er oftest både citrus frisk med en snert af blomst i sig.                                                      Er i miljøbevidste hjemme hos jer, er det en rigtig god ide at tjekke om jeres forhandler er mærket med ’’fair trade coffe’’ aftalen som støtter og sikrer kaffebønderne gode arbejdsforhold og ordentlige internationale forhandler partnerskaber.                                                                                          Det er kaffe med god samvittighed.

Columbia:

Denne bønne høstes i slutningen af året fra september, og er kendt for sit aromatiske udtryk der indeholder caramel og kakao undertoner. Smagen er oftest sødlig i det og medium ristet. Columbia er et stort land, så smagen kan variere. Måske er denne runde smag perfekt at starte jeres morgen med?

Kenya:

Kaffe fra Kenya er helt special, og skiller sig ud fra sine andre familiemedlemmer, fordi den udover at være rig og tung i smagen, kendetegnet bundet op ad smagsnoter der indeholder både bær og lemongrass. Det er to kontroversielle toner der ikke findes ret mange steder. Er i på udkik efter den lidt tungere bønne, med en anderledes smag oplevelse skal i købe kaffe fra Kenya.

Tools og kaffe gear

Skal i giftes, eller kender i et par der snart slår pjalterne sammen, kommer i ikke helt galt afsted i byen med en god kaffe kværn, kaffekurset eller måske barista maskinen for det hardcore kaffe entusiast par. Måske husker du den gode samtale over en god kop kaffe?                                                  Hvad med at give oplevelsen videre til nogen i holder af.

Kaffe er det vi alle kan tale med om at samles om, lad eventyret begynde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *