Forbered dig bedst muligt til dit bryllup

Forbered dig bedst muligt til dit bryllup

Dagen, du har ventet på hele dit liv, kommer snart. Du skal giftes med manden i dit liv og glæder dig helt vildt. Det bliver den bedste dag i dit liv. Men inden det kan ske, er der mange små ting der skal gøres. Her kommer nogle ting du skal have styr på inden.

Stort eller småt bryllup

Skal brylluppet være kæmpestort for alle dine venner og familie, eller skal det være mere småt og intimt. Det er nok en af de største beslutninger du kommer til at tage. Det kan være en rigtig svær beslutning at tage. Og der er mange faktorer der spiller ind, især penge. Det ultimative perfekte bryllup som jo gerne kun skulle ske en gang i dit liv, er måske værd at betale lidt ekstra for. Men hvis ikke man har råd, kan det være rigtig svært. Når man har besluttet det, skal man jo også have nogen gæster, og her må man sætte sig ned og skrive en liste. Derefter viser man den til sin forlovede, og må derefter cutte ned til det passer, med pengene. En anden vigtig faktor er et sted at holde festen, når man har fundet det, er det også nemmere at vide hvor mange man kan invitere, samt hvor mange kuverter man skal købe til maden.

Hvad skal man huske

Der er nogle tjeklister, som er vigtige at få fikset for at få den bedste dag i sit liv. Her kommer nogle af ting der er vigtige at huske:

Invitationer, mad, brudekjole, brudepigekjoler, ringene, afhentning af bilen når man er gift, buket, brudesko, brudevals, håret, er blot nogle af ting der er vigtige at have styr på.

Noget man er nødt til få lavet når man bliver gift, er ægtefællebidrag. Det er den pligt i har til at forsørge hinanden, når i er blevet gift. Det indebærer at hvis i flytter fra hinanden eller forsømmer ægtefælden sin pligt i at forsørge den anden, skal man søge Statsforvaltningen om at få pålagt ægtefællen at betale bidraget til dig. Det er til at sikre begge. Det kan være noget bøvl at skulle tænke på når man skal til at giftes, for tanken om at i nogensinde skulle have disse problemer er ikke eksisterende. Det er derfor en god ide at hyre en advokat til det.

Bryllupsrejsen

Noget af det man mest ser frem til, er bryllupsrejsen. Hvor skal man tage hen og hvad skal ferien indeholde. Det kan være alt fra en solferie, eller ture rundt i verdens hovedstæder. Mulighederne er uendelige og er afhængigt af hvad i ønsker som par. For at komme med et par forslag, kan det enten være Maldiverne, som er et utroligt flot solparadis med flotte badestrande og lækre drinks, samt masser af tid til hygge og kvalitetstid. En anden mulighed kan være Paris, hvor romantikken har hovedsæde, her er mulighederne uendelige og der er noget for enhver smag. Om man vil ha det historiske aspekt og på museum eller shopping og lækre måltider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *