Find tøjet til bryllupsrejsen

Find tøjet til bryllupsrejsen

Den store dag er desværre slut, men selvom brylluppet er klaret, betyder det ikke, at hverdagen kalder igen. Nu skal I snart sætte kursen mod udlandet, hvor I skal nyde hinanden. Det er nemlig tid til bryllupsrejsen! Selvom bryllupskjolen var en af de store prioriteter, gælder det også om at give sig selv lov til nyt tøj til bryllupsrejsen. Med et nyt efternavn og en ny titel som Hr. og Fru, må man gerne give garderoben fornyelse også. Hvis I mangler nyt tøj til bryllupsrejsen, kan I læse mere her.

 

Destinationen har selvfølgelig betydning

Hvis I skal rejse mod sydens varme, skal I selvfølgelig medbringe passende tøj dertil. Sommerkjoler, nederdele, T-shirts, skjorter med korte ærmer – listen er lang, når det kommer til sommertøj. Selvom mange danskere har en tendens til at vælge tøj i sorte farver, kan I overveje, om sommerstemningen ikke skal afspejle sig i jeres tøjvalg. Lyse farver, flotte mønstre og let materiale er med til at løfte følelsen af sommer.

 

Går jeres rejse derimod til køligere egne, skal I selvfølgelig pakke varmere tøj. Sweatere, cardigans, lange bukser, langærmede trøjer etc. er et must. Dog skal det køligere vejr ikke afholde kvinderne fra at tage nederdel på. Hvis du tager et par varme strømpebukser indenunder, vil du nemt holde varmen. Samtidig vil det se flot ud med en stor sweater eller en langærmet skjorte.

 

Shop sammen og prøv noget nyt

Da bryllupsrejsen er starten på jeres liv sammen, kan I videreføre dette til jeres tøj. Hvorfor ikke sidde sammen og shoppe på nettet eller i butikken? Her kan I aftale, at I hver vælger ét sæt tøj til hinanden fra top til tå. Dette er en sjov og anderledes måde at gøre noget sammen på. Samtidig kan det være rigtig dejligt at finde ud af, hvad ens partner synes klæder en, samt hvilken slags tøj partneren synes er flot. Når I er på bryllupsrejsen, er det selvfølgelig vigtigt, at I tager hele det valgte sæt tøj på. I kan eventuelt aftale at tage tøjet på samme dag – og måske til en middag ude.

Hvis I vælger at shoppe sammen, kan det være nemmest for jer, hvis I køber tøjet det samme sted. Mange mærker tilbyder både mande- og dametøj, hvilket er en fordel her. Mærker som Samsøe Samsøe, Levi’s og Kenzo er blot nogle få tøjmærker, som både laver tøj til kvinder og mænd.

 

Selvom tøjet selvfølgelig ikke er altafgørende for bryllupsrejsen, er nyt tøj en god måde at forkæle sig selv og hinanden på. I kan derfor med god samvittighed overveje at investere i nyt tøj. Nu er der ikke andet end at sige god shoppelyst og bryllupsrejse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *