Fem ting jeres barn vil elske

Fem ting jeres barn vil elske

Det kan være vanskeligt at købe det legetøj eller det udstyr, som dit barn rigtig gerne vil have. Sommetider går der blot få uger, før interessen falder, og der vil være nye ting, som er mere spændende. Den risiko er der selvfølgelig altid, når man køber noget til et barn, men du kan vælge at købe noget, som formentlig holder lidt længere.

Boldbassin fra Misioo

Et af de meget populære valg er et såkaldt boldbassin. Bassinet er beregnet til de helt små, og det er indrammet, så det fungerer lidt som en slags kravlegård, hvis man ønsker det. Bassinet er fyldt op med kugler, som man kender fra kuglerum, og de giver en masse sjov til barnet.

Et boldbassin fra Misioo er et sikkert hit, og dit barn vil elske de mange indtryk, det får i bassinet. Det samtidig en rigtig sikker måde at lade barnet have det sjovt på, fordi det altid er blødt at vælte rundt i de mange bløde bolde. Der findes et hav af boldbassiner fra Misioo, og du kan vælge det, som passer til dit barns størrelse og personlighed. Klik her for at se det store udvalg og læse mere om boldbassinerne.

Instrumenter

Rigtig mange børn elsker musik, og det skaber stor glæde, når de selv får lov til at lave nogle toner. Et sikkert hit som legetøj er derfor at give barnet nogle mini-instrumenter, som det selv kan prøve kræfter med. Det kan være rasler, som giver en genkendelig lyd, og som barnet stille og roligt kan lære at bruge. Når barnet bliver lidt ældre kan det være en mini-guitar eller et keyboard, som er let at håndtere.

Sjippetov

En lidt gammeldags ting, som dog alligevel holder 100 procent stadigvæk. Sjippetovet giver god motion, og det er morsomt, uanset om man er alene eller i selskab med venner. Et sjippetov er mest velegnet til de lidt større børn, som selv kan rende rundt i haven og lege.

LEGO

Ord er vel næsten overflødige, når man taler om LEGO. Der var nogle år, hvor populariteten faldt, men det blev så sandelig gjort til skamme igen. LEGO giver mulighed for fordybelse, så barnet kan forestille sig sin egen verden. Der er mulighed for at komme helt ind i nogle universer, som ellers kan være svære at skabe. LEGO er og bliver et stor hit.

Spil

Det er altid en god idé at give dit barn mulighed for at spille spil. Det styrker koncentrationsevnen, og det lærer barnet selv at tænke lidt længere. Du kan både købe klassiske spil i form af vendespil eller puslespil, eller du kan vælge at købe noget, hvor man skal være fysisk aktiv imens. Det kan fx handle om at flytte sig hen på de rigtige felter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *