Få gnisten tilbage i parforholdet

Få gnisten tilbage i parforholdet

Når man har været sammen i flere år, eller måske endda gift, kan man ikke undgå at der til tider går en smule rutine i den. Der kommer en hverdag, hvor man skal passe uddannelse eller sin karriere. Måske er der børn, som kræver megen af den energi og overskud, som ellers var reserveret til partneren.

Det er derfor vigtigt, at man sørger for at være der for hinanden. Nu og da skal I sørge for at gøre noget, som kun er for jer. Få børnene passet, sluk telefonen og nyd hinanden. Der skal ofte ikke meget til, og selv ganske få timer kan gøre en helt enorm forskel.

Men hvad skal man så lave?

Find ud af hvad det er I mangler

Det er meget forskelligt, hvad folk går og mangler i deres parforhold, så det gælder om først og fremmest finde til, hvad der præcist mangler og skal forbedres. Nogle mangler sex og hede fantasier. Andre mangler en mere gennemgribende omlægning af hele deres måde at være sammen på.

Det kan være meget svært at finde gnisten, men den er der. Bar bliv ved med at lede og sørg for at holde en god kommunikation undervejs.

Få lagt et horoskop

Der er ofte mere mellem himmel og jord, end hvad vi lige kan se og føle. Derfor er der mange, der har haft stor succes med at få lagt personlige horoskoper. Herved kan man finde ud af, hvem den anden er på et mere åndeligt plan. Det er naturligvis ikke for alle, men hvis man tror på astrologi, kan der være meget inspiration at hente ved et horoskop. Få lagt et personligt horoskop, og se hvad der gemmer sig i stjernerne. Det kan være du bliver overrasket og kan bruge den nye viden i dit forhold og i din hverdag.

Pift sexlivet op

En sexolog kan ofte fungere lige så effektivt som en almindelig parterapeut. Det er nemlig ofte i soveværelset, at tingene går i står. Missionæren hver onsdag er en gammel jok, som de fleste nok kender. Men som de fleste vittigheder, så har den sin base i det virkelige liv. Derfor bør man måske udforske hinanden og sit sexliv mere. Det kan også være en idé at downloade en app til formålet. Der er flere app’s, som kan give inspiration på dette område og som kan hjælpe med at sætte gang i forholdet igen.

Måske skal man se erotiske film samme. Forsøg med bindelege, smæk i numsen og blid SM. Måske er det swingerklubben, der kalder. Eller måske skal I bare prøve andre stillinger. Gør noget ud af jeres sexliv, så kan det gøre underværker for forholdet og gnisten i mellem jer.

Find jeres egen ting

Der er ikke nogen fast løsning, som med garanti virker, da alle par er forskellige med forskellige hverdage, behov og lyster. Derfor et der vigtigt, at I finder det, som virker for jer. Men vær aldrig bange for at søge hjælp udefra. Der er mange, som føler det som et nederlag, men det er da først et nederlag, når man fravælger hjælp på grund af en eller anden fjollet idé.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *