Et godt kærlighedsliv starter med en god grundform

Et godt kærlighedsliv starter med en god grundform

For at du kan være god mod din partner, kræver det, at du først er god mod dig selv. Hvis du har et kæmpe overskud, så vil jeres forhold også få det bedre. Her tænkes ikke kun på den seksuelle del, selvom den selvfølgelig også bliver forbedret, når I har overskud til hinanden. Der tænkes dog også på jeres generelle nærvær og kommunikation.

Disse råd er både til mænd og kvinder, som gerne vil have mere overskud i deres hverdag, så de kan blive en bedre ægtefælle. I kan evt. gøre disse ting sammen, så I sammen bliver bedre ægtefæller.

En ting er sikkert, hvis du gør disse ting, vil din ægtefælle være evig taknemmelig for det, og jeres forhold vil blive styrket på flere punkter. 

 

En sund krop er en glad krop

For at få et godt kærlighedsliv er det vigtigt, at du passer på din krop. I første omgang bør du tænke på din kost, og hvad du spiser. Det nytter ikke noget, hvis du altid spiser usund mad. Det er i orden at spise usundt nogen gange, men i sidste ende bliver du træt og doven, hvis du gør det for ofte- .

Det er ikke, fordi du behøver at leve efter en bestemt livsstil som f.eks. lowcarb. Det vigtigste er, at du begynder at tænke over, hvad du spiser, og så er næste skridt, at du begynder at bevæge dig mere.

Find ud af hvad du godt kan lide af de forskellige motionstyper. I dag er der så mange forskellige motionsformer, er der helt sikkert er en motionsform, som passer til lige til dig. Det kan være fitness, der tænder mest dig. Nogle kan bedre lide at gå til holdsport eller løbe en tur i det fri. 

 

Op af sofaen – øg din fleksibilitet

Mange mænd har den skøre holdning, at fleksibilitet kun er for kvinder, men det er noget værre vrøvl. Hvis du allerede som 40-årig, eller endnu tidligere, har ondt i ryggen, så er der altså noget galt. Heldigvis er der noget, du kan gøre ved det.

Først og fremmest skal du generelt bevæge dig mere, og så skal du i gang med at lave nogle udstrækningsøvelser, så du kan blive mere fleksibel.

Her kan yoga varmt anbefales, da det er let at komme i gang med. Alle kan få glæde af yoga, og du skal ikke lade dig skræmme af, at små yogapiger er langt mere fleksible end dig. Yoga er især godt for folk, som er helt stive i kroppen.

Det gode ved yoga er, at det ikke kræver andet end en yogamåtte. En god yogamåtte koster ikke meget mere end 100 kr., og så kan du komme i gang med at dyrke yoga – du kan få et overblik over udvalget af yogamåtter her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *