Endelig! Nu kan I få den perfekte øl til jeres bryllup – design og bryg jeres egen unikke øl hos CRAFTED BY

Endelig! Nu kan I få den perfekte øl til jeres bryllup – design og bryg jeres egen unikke øl hos CRAFTED BY

Vil I til jeres bryllup heller ikke nøjes med at servere kedelige og smagsløse dåseøl, som I har hentet syd for grænsen? Så har I nu muligheden for selv at ”brygge” den perfekte øl til jeres bryllup. Med en unik hjemmebrygget specialøl til jeres bryllup, vil I helt sikkert give jeres gæster en oplevelse, de sent vil glemme. Læs meget mere om denne unikke mulighed her…

Skræddersy jeres egen unikke bryllupsøl

Hos bryggeriet CRAFTED BY, kan I nu selv få lov til at skræddersy jeres helt egen bryllupsøl. Når I bestiller jeres ”custom made” bryllupsøl, så får I lov til at være med inde over hele processen. I kan helt selv vælge, hvilke unikke smage jeres øl skal have, og hvordan den færdige flaske skal se ud.

I vælger selv, om I vil have en stærk øl, som er fyldt med smag, eller om I gerne vil have en mildere øl, som jeres gæster kan nyde under maden.

Gør jeres bryllup til det som jeres gæster husker

”Kan du huske det bryllup, hvor der var den der specielle øl?”, ”Jeg var en gang til et bryllup, hvor de bare havde den flotteste øl” eller ”ej du skal lige se et billede af en sjov øl, fra et bryllup jeg var til sidste år”

Er disse sætninger, noget som I godt kunne tænke jer, at jeres gæster siger, når de snakker med andre om jeres bryllup? Så har I nemlig ikke engang hørt det fedeste ved disse øl. Når I har valgt, hvordan jeres øl skal smage, så kan I nemlig også selv vælge, hvad den skal hedde og hvordan etiketten skal se ud.

”Kærlighedshumle”, ”Hr. & Fru …”, ”Hun sagde ja!”, ”Flydende Kærlighed” eller måske ”Love Potion”? Mulighederne er uendelige, og det er kun jeres egen fantasi, som sætter grænser for, hvad I kan kalde jeres bryllupsøl.

Sådan gør I når I designer øllen

Selve processen er ekstremt simpel, det svære er at bestemme sig for, hvad øllene skal smage af og hvad de skal hedde. Herunder kan I læse, hvordan I ”brygger” og designer jeres øl.

  • I starter med at vælge bitterheden, farven og styrken på jeres unikke øl (I kan vælge mellem 1 til 5 på hvert parameter).
  • Derefter vælger I, om I gerne vil tilføje noget ekstra til øllen. F.eks. frugtig eller ristet smag.
  • Til sidst, skal I designe jeres unikke label på øllen, skriv her jeres bryllupsøls navn og vælg bagefter hvilke farver og mønstre I gerne vil have på.

Vil I gerne se, hvordan jeres bryllupsøl kunne se ud? Så klik her og besøg CRAFTED BY’s designer.

Når I har lavet jeres bestilling, vil produktionen af jeres unikke øl begynde. Her kan I have fuld tillid til, at alt bliver produceret under ordentlige forhold, da det er den store øl producent Carlsberg, som står for dette.

HUSK at gemme 1 eller 2 øl, som I kan beholde som et minde fra jeres store dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *