En alternativ bryllupsrejse

En alternativ bryllupsrejse

Kirkeklokkerne ringer ude i horisonten, og bryllupsrejsen skal der snart være styr på. Det første folk tænker på, når man hører ordet ”bryllupsrejse” er typisk en tur til Sydfrankrig eller måske Hawaii, hvis man er helt heldig. Dog er det ikke alle par, som nyder varmen eller har råd til den helt store rejse. Det er heller ikke altid lige nemt at tage hele familien hele vejen til den anden side af Jorden. Så hvad med at prøve en utraditionel bryllupsrejse, hvor hele familien kan nyde lykkerusens tid? En skiferie til Norden, eller hvad med en backpacker tur til Australien – mulighederne er mange.

Backpackerturen

På med rygsækken og vandreskoene! Backpackerturen passer perfekt til det eventyrlystne par, som ønsker at bevæge sig i takt med at se en masse smuk natur. Asien er det populæreste sted at tage på backpackertur til. Herunder er Thailand og Vietnam ideelle destinationer, da disse lande både har naturaspektet samt det kulinariske element. Hvis I ønsker at tage til en mere unik destination, kan I tage til Fraiser Island. Fraiser Island ligger ude for Australiens østkyst og er omringet af turkisblåt vand. På Fraiser Island kan I udleve en ægte backpackerdrøm med at sove i telt og leve af bålmad. Men pas på – på Fraiser Island er der vilde dingoer. Dette er altså ikke en tur til de sarte, som går mere op i skønhed, kjoler, fester og den slags (link).

Safari i Afrika

Er I dyreelskere – så vil en safaritur være helt ideel for jer. Målet med en safaritur er naturligvis at se flest dyr, og her er lande som Kenya og Tanzania perfekte. Flere rejsebureauer tilbyder både luksusindkvarteringer og teltløsninger, så valget er op til jer.

”Mini-moon”

Det er ikke altid at hverken tiden eller pengene rækker til den vildeste bryllupsrejse. Der er heldigvis en lang række destinationer, som er inden for rækkevidde. Hvad med en tur til Kærlighedens By, Paris, eller hvad med en tur til Budapest? Budapest er en af de mest populære storbyer i Europa, og med god grund! I Budapest rækker pengene langt. I kan spise på lækre Michelin-restauranter og luksuriøse wellnessophold for (næsten) ingen penge.

Skiferie

Er I ikke store tilhængere af varmen eller ønsker I at inddrage hele familien i jeres lykkeligste tid? Så er en skiferie en oplagt mulighed. Sverige har efter sigende nogen af de bedste skisteder i Norden. Skiferiedestinationen Idre Fjäll er under 600 kilometer fra Göteborg, og er derfor et let tilgængeligt skisportssted. Alle boliger i Idre Fjäll er in/ski out, og har pister i alle farve, hvilket er med til at gøre Idre Fjäll til den oplagte familiedestination.

 

Hvis I vil vide mere om Idre Fjäll kan I læse mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *