Disse ting bør du sætte på dit bryllups ønskeliste i 2019

Disse ting bør du sætte på dit bryllups ønskeliste i 2019

Selvom vi stadig skriver 2018, så er der ikke længe til et nyt år, et nyt forår og en masse bryllupper henover både forår og sommer. Er du selv en af de heldige der har fundet dit livs udkårne, så skal du være i god tid med at finde på de gode ønsker. Vi har et par forslag her.

Den ideelle støvsuger

Det virker måske ikke som den mest romantiske bryllupsgave, men der er ingen tvivl om, at du vil elske denne genstand i hjemmet, når først du har fået den inden døre.

Vi taler om en af de nyeste og bedste støvsugere på markedet. De fås i mange forskellige størrelser, brands og prisklasser, men fælles for dem er, at de er ledningsfrie og kan bruges uden dyre støvsugerposer.

Sugeevnen er fantastisk og med de fleste modeller kan du folde den sammen eller skille den ad, så den kan bruges til forskellige rengøringsformål, hvad end det er en bordstøvsuger til krummer eller en støvsuger med langt skaft til spindelvævene helt oppe ved loftet.

Den vil spare dig en masse besvær, når du ikke længere skal rulle rundt med en stor og tung støvsuger, hvor ledningen ofte begrænser dig. Derudover er den god til dig som ikke har et kosteskab eller mangler ekstra plads i hjemmet, den kan nemlig lettere gemmes væk, i forhold til de gammeldags støvsugere.

Skarpe ønsker

Er du en ægte husmor, der nyder at kokkerere lækre hjemmelavede retter for din partner, så skal du have det rette udstyr. Dårlige køkkenknive er en virkelig dårlig investering. Kvalitetsknive lægger bedre i hånden og er nemmere at holde skarpe.

Mange undervurderer, hvor vigtigt det er med gode og skarpe kokkeknive. Bliver køkkenkniven sløv kan den nemlig let glide på den glatte og bløde tomat, som du forsøger at skære i skiver, og sker det først, så er der ikke langt fra knivens blad til dine udsatte fingre.

Derfor bør du ønske dig et professionelt sæt køkkenknive, så du kan hakke dig igennem lækre grøntsagsretter eller filetere din friske fisk perfekt.

Gaven der er Gertrud Sand værdig

En sidste ting du vil elske at få i bryllupsgave, er en gave som kommer til at fylde på gavebordet. Det er nemlig den gode gamle foodprocessor, som har fået et enormt comeback, og som virkelig er blevet uundværlig i hjemmet, når man altså først har oplevet for praktisk den er.

En foodprocessor kan hakke, piske og røre. Den er særlig god hvis du skal bage kage, blande fars til frikadeller eller piske en god gang æggehvider til kage eller marengs. Derudover er det bare en del sjovere at lave mad derhjemme, hvis man kan lave den i en fed maskine. Det er jo også sjovere at køre på arbejde i en hurtig rød Ferrari end en gammel, grøn rusten Skoda.

Tag et kig forbi forbruger-test.dk, hvis du er blevet interesseret i at skrive kokkeknive, foodprocessor eller en let og handy støvsuger på ønskelisten. Her kan du nemlig se, hvilke køkkenredskaber, maskiner og andet elektronik der er bedst i test. God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *