Dilemma: Kirke eller rådhus?

Dilemma: Kirke eller rådhus?

At blive gift er en stor beslutning, og en som du kun burde tage én enkelt gang i dit liv. At statistikken så siger noget helt andet, er en sag som vi ikke skal kigge nærmere på her. Uanset hvad, er det at blive gift en fantastisk oplevelse, som man huske resten af sit liv.

Men hvor skal man så giftes? I kirken eller på rådhuset?

I kirken

Hvis man er troende kristen, er det naturligvis en selvfølge, at man tager det traditionelle bryllup i kirken. Men præst, stor hvid kjole og alt det der hører sig til. Det er det som alle tænker på, når man siger ordet bryllup. Det er her man får den lange tale og den mest ceremonielle oplevelse, som så mange sætter pris på. Dog er det vigtigt at huske på, at man ikke nødvendigvis behøver at være ekstremt troende, for at blive gift i en kirke. Mange vælger også kirken på grund af den tradition, det er, at blive gift her.

 

På rådhuset

Der er jo mange der ikke er troende længere og derfor er den borgerlige vielse, blevet mere og mere udbredt. Selve ceremonien er hurtigt overstået, men til gengæld kan man jo stadig gøre alt det andet bagefter til festen. Det er måske ikke så højtideligt, og man benytter sjældent den store hvide kjole, men det er en god løsning til de, der ønsker noget enklere og mere ’casual’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *