Den perfekte, personlige gave til din kommende kone – Læs med for gode ideer!

Den perfekte, personlige gave til din kommende kone – Læs med for gode ideer!

Dig og din kæreste står i det, at der ikke er længe til i bliver kone og mand. Men i har lagt alt energien og pengene i bryllup og særligt jeres bryllupsrejse. Det er her I har aftalt, ikke og give hinanden gaver, til den store begivenhed.

Men du kan ikke få nok af din partner og kommende kone, og de ved hun ville blive glad for bare en lille gave. Det er nemmere end man tror og finde en personlig, men billig gave, som i eller hun kan have med ind i jeres ægteskab.

 

Billedbogen der indeholder jeres eventyr

For tiden er det blevet superpopulært at samle alle sine minder i en special-designet billedbog. Det er nemt og hurtigt, at sammensætte sine egne billedbøger online. I har som par sikkert haft utrolig mange oplevelser sammen, som er blevet gemt i et billede. Hvorfor ikke ramme og genopleve alle de gode minder på en så vigtig dag, som jeres bryllupsdag.

Det uden tvivl en meget personlig gave og det betyder endnu mere, at du har lagt meget energi og tid i sammensætningen, opsporingen af billederne og layoutet. Det behøves selvfølgelig ikke kun være en bog, men kan også være professionelt printede billeder eller plakater, i kan have stående fremme i jeres hjem.

 

 

Smykket man kun kan blive glad for

Det er selvfølgelig ikke et smykke der på nogen måde kan slå den ring, som hun nu bærer på fingeren. Det er tanken der tæller. Du er den der kender hende bedst og det er hermed dig der er bedst istand til at finde det smykke som hun vil blive gladest for, uanset pris. Som udgangspunkt ville det ikke anbefales at købe en ring, ved mindre den er tiltænkt, som et perfekt match til vielsesringen.

Et personligt smykke er de bedste! Vi kender alle en håndfuld damer der bærer en halskæde med deres eget navn som vedhæng. Find et smykke der symbolisere hende selv eller måske hinanden. En god ide kunne være et stjernetegnssmykke, som man kan finde hos de fleste smykkeforhandlere. Om det end er dit eget, hendes eller jeres begges stjernetegn du har i tankerne, så klik her for mere inspiration. Dette kan også være ure eller et armbånd, med enten indgravering eller minikrystaller.

 

 

Det er kun fantasien der sætter grænser

Det er med tiden muligt at finde alt hvad hjertet begærer online. Man kan efterhånden få alt indgraveret eller trykt, med noget man selv ønsker. Det er på den måde også super nemt at gøre sin gave personlig. Det kan være de klassiske puder mr. Og mrs., som bliver taget i brug på bryllupsnatten. Man kan også indgravere et smykke man har fundet eller måske nogle champagneglas.

Der er et utal af muligheder og det er kun fantasien der sætte grænser. Det kan også være noget mere hverdagsbrugbart, som i begge kan få glæde af. Der er også mange der giver en vase eller anden pyntegenstand med initialer og dato fra brudeparret og bryllupsdagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *