Den perfekte bryllupsgave

Den perfekte bryllupsgave

Skal du til bryllup, men mangler du inspiration til den perfekte bryllupsgave? Så led med her, hvor vi har samlet en række gaver, som uden tvivl vil falde i god jord hos brudeparret.

Til hjemmet

En af de mest oplagte bryllupsgaver at give er til det nye pars fælles bolig. De skal til at starte et nyt liv sammen, måske endda i en ny bolig, og noget nyt og lækkert til boligen vil derfor være perfekt.

Vi har samlet nogle perfekte gavevalg til hjemmet, som du helt sikkert ikke går galt i byen med.

Stempelkande

Er brudeparret vilde med kaffe, så er det oplagt at give dem en stempelkande i gave, som de kan drage stor nytte af.

Der findes mange forskellige slags, og du har derfor mulighed for at forære dem en lidt finere, mere luksuriøs stempelkande, som også vil pynte fint på morgenbordet.

Kaffeteriet.dk har et udvalg af stempelkander, og du kan blandt andet købe en i en fin pastelblå eller pastelgrøn, som begge er farver, der i øjeblikket trender.

Vægpynt

Kender du til brudeparrets indretningsstil, så brug denne fordel, og giv dem en flot plakat, der kan pynte på en væg i deres bolig.

Hver gang de vil kigge tilbage på plakaten, vil de mindes dig.

Dørskilt

Vil du gerne give en mere personlig gave, som er mindeværdig, og viser, at du har tænkt på dem, så giv dem et speciallavet dørskilt.

Du kan få lavet et fint skilt, der ser mere eksklusivt ud, eksempelvis i guld, og få skrevet deres navne samt deres fælles efternavn på.

Det vil uden tvivl varme, og det fælles efternavn er et godt og sødt symbol på, at de nu er gift.

Til parret

Vil du gerne forkæle brudeparret lidt, så giv dem en gave, der opfordrer dem til at bruge kvalitetstid sammen.

Vi har samlet en række forskellige måder, hvorpå du kan gøre dette.

Oplevelsesgaver

De fleste af os er så fanget i det travle hverdagsliv, at vi ofte glemmer at prøve nye ting. Giv derfor brudeparret en oplevelsesgave, der vil opfordre til at opleve noget nyt og skabe nye minder sammen.

Der findes mange forskellige oplevelsesgaver, og du kan give dem én, der passer perfekt til netop dem, men samtidig også udfordrer dem lidt.

Det kan være en tur i luftballon, en helikoptertur eller måske ridning i dyrehaven. Der er mange muligheder, og uanset hvad du vælger, vil du bidrage til at skabe nogle gode minder, som parret for altid kan tænke tilbage på.

Et ophold

Får parret sjældent slappet af, så giv dem en undskyldning for at kunne geare ned for alvor og nyde hinandens selskab ved at give dem et ophold.

Det behøver ikke være et dyrt ophold udenlands, men kan sagtens være et ophold i Danmark i en weekend, hvor de kan blive forkælet og tilbringe noget kvalitetstid sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *