Den bedste seng til de nygifte

Den bedste seng til de nygifte

Når man er blevet gift skal man, som det gamle ord siger, til at dele bord og seng. Der er nok ikke mange, der har store illusioner om, at nygifte par i dag har ventet til bryllupsnatten med at dele disse, men det betyder ikke, at det er mindre specielt. Tværtimod.

 

Gå ikke på kompromis

Når man flytter sammen og bliver gift, skal man til at indrette sit fælles hjem. Det betyder også, at man skal have en fælles seng, og her er det vigtigt, at man ikke går på kompromis. Det har i mange år været standardprocedure, at man bare køber en dobbeltseng med en stor madras og så færdig med det. Intet kunne være dummere. Alle mennesker er forskellige, og det der er en god seng for den ene, kan være en ren katastrofe for den anden og ødelægge nattesøvnen.

Hvis den ene part er en lille person, der vejer under 75 kg, skal vedkommende bestemt ikke have samme type madras som en partner på over 95 kg. Vejer man under 75 kg, bør man have en medium madras med pocketfjedre, men en person på over 95 kg bør have en fast madras med multipocketfjedre.

Man tilbringer ekstremt mange timer i sengen i løbet af en uge, så man må aldrig gå på kompromis på dette punkt, da det kan give skader og problemer, der vil følge en resten af livet. Derudover vil det gavne en i hverdagen at få det meste ude af nattetimerne.

Eftersom de fleste allerede har en seng, som fungerer nogenlunde, føler nogle, at det er dumt at investere i en ny seng. Her er det vigtigt at tænke på, at det er en investering på længere sigt og lige så snart man har fået sig sin nye seng og forbedret sin nattesøvn, vil man kun være positiv og glad over sit nye køb.

 

God nattesøvn er vigtigt

Hvis man sørger for at få en god nattesøvn, vil man opdage, hvordan man vågner langt mere udhvilet og glad, samtidigt med man har meget mere mod på at starte på den nye dag. Det bidrager direkte til, at man får mere overskud i hverdagen og er desuden med til at holde sig selv sund, både fysisk og mentalt. Det giver også mere overskud til at passe både karriere og den familie, man som nygifte gerne vil starte, eller måske endda allerede har tyvstartet lidt med.

Man skal gøre op med den traditionelle dobbeltseng og måske vælge to enkeltsenge. De kan jo sagtens stå op af hinanden, men de individuelle madrasser er vigtigt, så de er tilpasset til hver enkelt person. Måske vil man i stedet gerne have en elevationsseng, der kan være utrolig nyttig, da mange ofte ser tv i soveværelset, sidder med en god bog eller sin tablet. Hvis det sådan en seng har fanget din interesse, er det en god idé at undersøge markedet, inden du foretager købet. Elevations-teknikken er nemlig ikke ensbetydende med en god sengeoplevelse. Kvaliteten af madrassen er stadig utrolig vigtig, og du kan ligeså godt gøre det rigtigt første gang, når du har besluttet dig at investere en del penge i bedre søvn.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *