Deler skægget vandene i hjemmet?

Deler skægget vandene i hjemmet?

Der kan ikke herske den store tvivl om, at trenden med skæg er kommer for at blive. Alle har skæg af en eller anden slags i dag, uanset om man er kongelig, minister, håndværker eller bare en helt almindelig hipster. De findes i alle mulige former, overskæg, fuldskæg, soulpatch og meget mere.

Der findes trends som movember, hvor mænd ikke barberer sig og konkurrere om at få det flotteste skæg på 30 dage. Der er dem der prøver, at give overskægget en renæssance og så er der dem, der bare lader en kæmpe busk gro i ansigtet.

Der er ikke uden grund at det kan dele vandene i hjemmet. Hvis en kvinde får hår i munden, hver gang hun kysser sin mand, så er det klart at hun brokker sig. Men vi lever i en tid, hvor man skal gøre hvad man vil. Det er jo blevet så populært ikke at barbere andre steder på kroppen i ligestillingens navn, så skal mændene ikke også have lov at lade skægget stå?

 

Kompromis kan være vejen frem

Ifølge en undersøgelse, er vandene delt bland både mænd og kvinder. 50 procent siger at de fortrækker glatbarberet og den anden halvdel foretrækker skæg, i en eller anden afskygning.

Men hvis nu han gerne vil have sit skæg og hun er imod det, så kunne et kompromis være vejen frem. Der findes jo skægtyper, der ikke er så voldsomme. Et flot og veltrimmet skæg, kan få en mand til at se ekstra maskulin og ”mandig” ud. Ligeledes kan et uplejet skæg få ham til at ligne en bums, der er usoigneret.

Derfor må det først og fremmest handle om, hvorvidt skægget er velplejet og trimmet. Vil han have sit skæg, så køb en god skægtrimmer og sørg for at han trimme det regelmæssigt. Så er det stadig lækkert for jer begge, og man kan undgå en masse brok. Den kan eksempelvis købes her, hvis han endnu ikke ejer en skægtrimmer.

 

Den gyldne mellemvej

Der er lang flere kvinder, der foretrækker de sexede skægstubbe, fremfor det regulære skæg. Så hvis man gerne vil have lov at have det rå look, som et skæg kan give, så er skægstubbe måske vejen frem. Det kan rent faktisk virke elegant, hvis det er på den der George Clooney måde, hvor der er en perfekt balance mellem scruffy og velplejet.

Det vigtigste når det kommer til om han skal have et skæg, er at snakke sammen og give jeres argumenter for og imod. I sidste ende skal i jo leve sammen, så det vil være bedste hvis i kan blive enige. Det er bedste for husfreden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *