De feminine bryllupsforberedelser

De feminine bryllupsforberedelser

Det er så yndigt at følges ad. Der er dog mange ting og forberedelser, især i den feminine afdeling, som ikke er nær så yndigt. Vi er ikke bange for at tale om disse – og giver dig derfor ærlige og gode tips til, hvordan du får de feminine forberedelser i hus til den store dag.

Hvor mange og hvor omfattende feminine forberedelser, du skal tage højde for i forbindelse med dit bryllup kommer an på, hvornår på året jeres bryllup skal stå samt kjolevalg m.m.

 

Start fra toppen

Dette mener vi helt bogstaveligt. Du bør i god tid aftale med din frisør, hvordan I griber dit hår an. Måske skal det farves, permanentes eller andet, som kræver lidt ekstra forberedelsestid. Derudover kræver en farvning ofte lidt tid til at ’falde på plads’ med dette menes både, at du får lidt tid til at vænne dig til det eventuelt nye resultat, samt at farven ’slides’ en smule og vaskes 100% ud efter et par vaske.

Et andet sted på ’toppen’ der måske kræver lidt ekstra opmærksomhed er overskægget. Det er ikke noget, man bør skulle gå op i som kvinde nej, men realiteten er dog ofte en anden. Rigtig mange kvinder gror dun på overlæben. I forbindelse med dit bryllup skal sneglen dog væk, da denne hurtigt kan stjæle opmærksomheden og fremprovokeres yderligere af diverse kameralinser.

 

Den gyldne middelvej

Den gyldne middelvej er nået, når du i dine feminine bryllupsforberedelse når til armhulerne. Hvis din kjole har lange, ugennemsigtige ærmer, er du selvfølgelig ikke nødsaget til at gribe ind på samme måde. Det er dog ikke særlig klædeligt med sorte stubbe eller røde knopper til at lyse op under armene på din store dag.

Det første du skal passe på er ikke at skrabe dig til føromtalte røde knopper, stubbe eller lignende. Ligeledes har kvinder med mørke hår under armene tendens til at have en mørk skygge i armhulen, selvom hårene er barberet af. I sådanne tilfælde kan du både overveje at vokse dine hår i armhulerne eller få disse fjernet permanent.

 

Bunden er nået

Det er ligeledes en god overvejelse at få gjort noget ved ’bunden’.  Det nederste af kroppen tæller både ben og bikinilinje. Hvis du bærer en kort kjole eller bare gerne vil undgå ’udstikkere’ i nylonstrømperne, bør du gøre op med hår på benene. Ved at vokse eller fjerne disse permanent, kan du gøre dette i god tid. Hvis du dog ønsker at nøjes med at barbere benene, bør du gøre det dagen inden. Pas dog på ikke at skære dig!

En anden og rimelig centraliseret del af din bryllupsdag er ’kusinen’. Her gælder det, på samme måde som ved barbering under arme og ben, pas på med bladet. Ganske vist er det på din bryllupsdag kun din mand, som skal se dig, men derfor må du jo gerne tage dig godt ud – det er vel en festdag!

Af alternativer til barbering findes der altså voksning og permanent hårfjerning. Vælger du at gøre brug af en af disse, skulle du også være helt klar til hvedebrødsdagene sammen med din partner. Disse to alternativer kan dog også være gode på længere sigt. Ved voksning skal man kunne tænke på hårfjerning en gang om måneden, og ved permanent hårfjerning slipper du helt for hår fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *