Bliv ung igen med plastikkirurgi

Bliv ung igen med plastikkirurgi

Det kan ofte være svært at erkende at man bliver ældre. Rynkerne kommer snigende, der er flere grå hår og huden føles ikke stram mere. Det er dog ikke kun personer med en mindre midtvejskrise som får plastikkirurgi, men også flere unge mennesker faktisk.

Nogle får opereret deres bryster større, andre får en fedtsugning eller en mere stram hud. Vi har vores egne idéer om kropsidealer, som vi gerne vil have. Det meste kan gøres via plastikkirurgi, og derfor bruger vi dig denne guide til plastikkirurgi, hvor du kan få et lille indblik hvad du kan få lavet kosmetisk.

Giv dig selv et ansigtsløft

Når du bliver ældre, så vil du bemærke at der vil opstå ansigtsrynker. Dette sker specielt når du er i slutningen af 30’erne. Grunden til at rynker opstår er fordi at huden påvirkes af ansigtets muskulatur samt den manglende volumen. Flere og flere har derfor valgt at vælge at få en ansigtsoperation, f.eks. et ansigtsløft eller større læber.

Mange mennesker i slutningen af 30’erne klager over rynker, linjer og rander under øjnene. Dette kan selvfølgelig fixes med et ansigtsløft, som selvfølgelig skal vurderes individuel af en kirurg. Derfor anbefales det, at du booker tid til en forundersøgelse inden du tager beslutning om ansigtsløft, øjenlågsoperation osv.

Få effektivt fjernet dine rynker

Du har faktisk også mulighed for at få ikke-kirurgiske ansigtsbehandlinger. Til dette bruges der bl.a. botox og vævsfyldninger. Disse er blevet meget populære, da de er mere skånsomme sammenlignet med kosmetiske ansigtskirurgi. Dette er også markant hurtigere, og behandlinger med botox og restylane kan klares på under en halv time.

De fleste som får fjernet deres rynker, er med ønsket om at få et friskere look. Mange klager nemlig over at de får linjer eller er begyndt at se mere trætte ud. Ved at benytte Botox er det nemt og hurtigt at fjerne rynkerne, og det er netop derfor at det er blevet så populær.

Der findes mange forskellige steder, hvor du kan få foretaget ansigtsbehandlinger samt plastikkirurgi. Et af dem er Roskilde Privathospital, som giver dig kyndig rådgivning og behandlinger indenfor plastikkirurgi. De er et topmoderne privathospital, som har mere end 25 års erfaring med plastikkirurgi, og du er derfor i trygge hænder.

Udover ansigtsløft, så kan du også få lavet diverse brystoperationer, f.eks. et brystløft, brystreduktion eller en brystforstørrelse.  Du kan også få lavet en hudreduktion, som specielt er relevant efter graviditet og større vægttab. Der er også mulighed for en fedtsugning enten på hagen eller på maven. Dette anbefales dog ikke som en metode til vægttab, men bør anvendes ved meget stor fedtfordeling på kroppen.

Ud fra denne artikel kan du derfor få et lille indblik hvad du kan bruge en plastikoperation til. Så hvis du gerne vil føle sig mere frisk, så bør du helt sikkert overveje en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *