Accepter din partner

Accepter din partner

Mange af os kan nikke genkendende til de mange stunder, hvor vi sidder med veninderne og udveksler informationer om både godt og ondt om vores partner. Men hvad gør du, når disse samtaler går hen og bliver ubehagelige, fordi din partner ikke lever op til venindernes standard?

Tænk på dine egne behov

Nogle gange kan det virke som, at du først bliver opmærksom på fejl og mangler i din partner, når du hører dine veninder pointere dem. Det er i situationer som disse vigtigt, at være opmærksom på dine egne behov frem for dine veninders. Det kan være svært, at høre veninderne prale med størrelsen på deres partners penis, når du ikke selv kan tale med. Det er til at starte med en god ide, at mærke efter i dig selv og overveje om størrelsen på din partners penis reelt er et problem for dig. Det er i hvert fald vigtigt, at gennemtænke hvorvidt det er en samtale, som du føler er nødvendig, at have med din partner, da det kan være et ømt punkt.

Vend blikket mod det positive

Det kan være en fordel, at sætte ord på alt det positive ved din partner, og overveje om alt det positive opvejer det negative. Når vi ændrer på vores tankemønster, kan det hjælpe os til at rent faktisk, at tænke mere positivt, og så får de negative tanker og følelser ikke lov, at fylde det hele. Det kan være til stor fordel for et parforhold, når begge parter kan mærke taknemmelighed over for hinanden, frem for bebrejdelse og negative følelser.

Vær din partners bedste ven

Et sundt parforhold bygger på gensidig respekt, kærlighed og venskab. Det er sundt for et parforhold, at begge parter husker at være hinandens trofaste ven, som begge hver især altid kan tale med. Det kan være nemt, at glemme i en travl hverdag. Det er vigtigt, at få skabt en tillid i et sundt parforhold, hvor der er en gensidig opfattelse af, at intet er for ’flovt’ at tale med hinanden om. Det samme gældende for emner, som er af mere intim karakter.

Det er derfor vigtigt, at du kan tale med din partner om emner, som ideelt kan forbedre jeres sexliv. Såfremt du føler det nødvendigt, at tale med din partner om længden på hans penis, så skal det ikke være et emne, som du ikke tør bringe op. Det kan være, at I sammen kan løse ’problemet’.

Hvis du føler trang til det, kan du alternativt undersøge, om det er et ’problem’, som du kan hjælpe din kæreste med, at gøre noget ved, inden du tager en samtale med ham om det. Maleplus har eksempelvis tips til, hvordan mænd, uden at lade sig operere, kan øge længden på deres penis.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *