5 stykker børnetøj som dine børn ikke kan undvære til vinter

5 stykker børnetøj som dine børn ikke kan undvære til vinter

Vinteren er på vej med det sædvanlige regnvejr og kulde. Derfor er det på tide at hive vintertøjet ned fra opbevaring på loftet, og tjekke at det passer, og er i god stand. Er børnene vokset meget siden sidste år, eller kan du se, at tøjet er blevet slidt, er det på tide at opdatere børnenes garderobe. På den måde er du sikker på, at de er klædt ordentligt på til mange timers udendørs leg i både regn og slud. Har du brug for hjælp til at finde de vigtigste stykker vinter beklædning til ungerne, får du her 5 bud på beklædningsgenstande, som dine børn ikke kan undvære.

Køb børnetøj i god kvalitet

Børnenes overtøj skal holde til meget. Især mens børnene er små, bruger de meget tid udendørs, og tøjet bliver derfor udsat for alt slags vejr. det skal kunne tåle at blive rullet i en mudderpøl, tåle at blive kravlet i på fliser, og skal holde til at blive vasket nærmest dagligt i perioder. Flyverdragten er et af de vigtigste stykker beklædning i børnenes skab om vinteren. Den er faktisk så vigtig, at mange familier har to, så børnene kan komme ud og lege, selvom den ene flyverdragt er til vask. Med flyverdragten er du sikker på, at børnene hverken bliver kolde eller våde, også selvom din lille prins eller prinsesse insisterede på at tage i børnehave klædt i det tynde ridderkostume fra sidste fastelavn.

Regntøjet kommer vi heller ikke udenom. Den danske vinter er ikke altid ensbetydende med is, sne og frostgrader, men kan til tider ligefrem være lun og våd. De dage er regntøjet uundværligt. Regntøjet er dog ikke nok alene, og her kan du med fordel bruge en termodragt eller et termosæt. Termotøjet er også rigtigt godt at have både i foråret og i efteråret, hvor det fungerer som en tyndere flyverdragt.

Dit barn fortjener godt fodtøj

Hvad er bedre end at hoppe i vandpytter? Hvis du spørger de fleste voksne, kan de nok hurtigt finde et par ting, men for børn er det at opleve hvordan vandet sprøjter omkring dem, når de hopper ud i en vandpyt noget af det bedste i hele verdenen.

Det stiller naturligvis store krav til de støvler, du køber til vintersæsonen. Hvis du vil være sikker på, at du køber det bedste til dit barn, skal du kigge efter et par støvler der er vandtætte, har god varmeisolation, lader fødderne ånde, og har en hurtig tørretid, så den lille bandit hurtigt kan komme ud og hoppe i flere vandpytter, hvis uheldet er ude og der kommer vand i støvlerne.

Det sidste du skal sikre, før du kan sende dit barn på legepladsen, er at den lille, ikke får kolde ører eller bliver kold om halsen og på brystet. Her anbefales det, at du anskaffer en elefanthue med velcro eller trykknapper, der går op, hvis barnet ved et uheld skulle hænge fast i en gren eller andet på legepladsen.

Køb dit børnetøj på nettet

Der er mange gode grunde til at handle børnetøj på nettet. På nettet er der altid åbent, så du kan handle, når det passer dig. Det betyder, at du kan handle, efter ungerne er lagt i seng, og du har ro til at sætte dig med computeren. Det betyder også, at du slipper for at hive ungerne med igennem butik efter butik, mens du leder efter de helt rigtige vinterstøvler. En anden fordel ved at handle på nettet er det enorme udvalg. Her kan man for alvor tale om at have frit valg på alle hylder. Du har ofte 14 dages returret, hvilket betyder, at du har god tid til at bytte en vare, hvis du ombestemmer dig. Nogle online butikker, som Houseofkids, giver dig op til 30 dages returret, fra du modtager din pakke. På den måde, har du masser af tid til at finde ud af, om det nu var det helt rigtige, du købte. Her kan du finde alt det tøj, du har brug for, sko og udstyr til børn, du kan faktisk også finde både legetøj og interiør til deres værelser. Alt sammen mens du sidder i sofaen, og slapper af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *