3 tips til at finde drømmeboligen som par

3 tips til at finde drømmeboligen som par

En af de største beslutninger vi tager i livet er boligkøb, og det er derfor samtidig også en af de sværeste beslutninger at skulle tage. Og som par kan det godt være endnu sværere at finde jeres drømmebolig, da I er to om at tage beslutninger og blive enige om hvilken bolig der skal væres jeres nye hjem. Vi har derfor samlet 3 tips, til hvordan I finder jeres drømmebolig her.

Snak om jeres forventninger til en drømmebolig

Det første, I skal gøre når I skal til at starte boligjagten er at snakke om jeres forventninger til jeres drømmebolig. I har garanteret nogle forskellige krav til hvad en drømmebolig skal kunne for jer.

For at gøre det nemmere at finde jeres drømmebolig, er det en fordel hvis I sætter jer ned og sammen laver nogle krav til jeres drømmebolig. På den måde kan I på forhånd have nogle fælles forventninger, og det er en stor fordel, når I som par skal ud og finde drømmeboligen.

I kan fx snakke om, hvor stor boligen helst skal være og hvilken beliggenhed I gerne vil have. I kan også snakke om hvis en af jer godt kunne tænke sig en bolig med brændeovn walkin closet til kjolerne.. På den måde kan I nemlig have mange forskellige krav til jeres bolig, og det er en god idé, hvis I snakker om de krav på forhånd.

Overvej hvad en bolig kan blive til

Når I er ude at kigge på forskellige boliger er det en klar fordel hvis I prøver at tænke på hvilke muligheder der er med forskellige boliger. Hvis I fx er ude at kigge på en bolig, hvor det er længe siden der er blevet malet eller væggene måske er malet i mørke farver, kan I prøve at tænke på hvor stor en forskel lidt ny maling i lyse farver vil kunne gøre for boligen. Maling kan nemlig gøre en kæmpe forskel for hvor stort et rum føles.

På samme måde kan I tænke over hvordan I kan forvandle en bolig med større projekter som fx at rive en væg ned så I får et større rum. Sådan nogle projekter kan selvfølgelig være svære at lave selv, men så kan I altid alliere jer med et nedrivningsfirma som fx J. Jensen. Hvis I vælger at lave større projekter på jeres nye bolig, får I en unik mulighed for at gøre boligen til jeres helt egen.

Snak med ejendomsmæglere

Det sidste tip til at finde jeres drømmebolig er at snakke med ejendomsmæglere i de byer, som I kigger på boliger i. Hvis I fortæller ejendomsmæglerne om hvad I søger, kan de kontakte jer, når de får fat i en bolig der måske kunne være noget for jer.

På den måde kan I sikre jer at være opdateret, når der kommer nye boliger på markedet, og det kan derfor være med til at hjælpe jer med at finde jeres drømmebolig.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *