3 måder at holde gang i dit forhold

3 måder at holde gang i dit forhold

Har du været sammen med den samme partner i et stykke tid, og leder du efter måder, hvorpå I kan holde gang i den gnist, som dengang fik jer til at finde sammen? Det er slet ikke så unormalt, at I når til et punkt, hvor tiltrækningen får en anden karakter, selvom jeres følelser for hinanden stadig er store.

Der findes mange måder, man kan holde gang i flammen – også efter lang tid sammen. Her kommer tre bud på, hvordan det kan ske.

Gør jer lækre for hinanden

Kan I huske dengang, I lige var begyndt at date hinanden? Dengang hvor tøjet skulle sidde lige i skabet, mascaraen skulle sidde snorlige, og skoene skulle være pudsede. Nogen gange kan det være sundt at finde tilbage til den tid, hvor man virkelig vil gøre sig umage for sin partner. Det kan faktisk virke trættende, hvis man altid ser sin partner gøre sig lækker til arbejde eller i byen med vennerne, men altid trækker i det afslappende tøj, når han eller hun ser dig. Tænk derfor over, om I kan have dage, hvor I virkelig gør noget ud af jer selv for jeres partners skyld. På den måde opdager I helt sikkert også de smukkeste ting ved hinanden, som I altid bed mærke i, da forholdet startede.

Det kan også være vigtigt at tænke over personlig pleje. Måske er der produkter, som gør jer lidt mere tiltrækkende, eller hvor I selv føler jer mere tiltrækkende, hvis I bruger dem. Det kan være intime sæber eller fjernelse af hår på bestemte områder.

Prøv noget anderledes

Hvis sexlivet er gået en smule i stå, kan I også overveje, om I vil prøve noget nyt og spændende. Det behøver altså ikke være helt unaturlige ting, før det bliver anderledes. Det kan være, I kunne tænke jer at prøve noget legetøj, eller måske er I mere til en form for udklædning. Uanset hvad I ønsker at begive jer ud i, så vær åbne over for hinanden, så I ikke misforstås eller såres. Du kan klikke her for at læse mere om personlig pleje og udstyr til sexlivet. Måske du finder det, der virker for dig og din partner.

Husk, at I stadig er kærester

Noget af det vigtigste for at holde gang i forholdet er, at I husker, at I er kærester. Hold den intime kontakt ved lige i form af berøring og kys hver eneste dag. Hvis I glemmer det og egentlig er ligeglade, så kommer I hurtigt ind i en rytme, hvor det nærmere bliver unaturligt end naturligt at røre ved hinanden.

I skal huske på, at I er mere end blot venner, og derfor skal I huske at gøre de ting, som kærester gør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *