3 gode råd til den perfekte bryllupsrejse

3 gode råd til den perfekte bryllupsrejse

Alle invitationer er blevet sendt ud, bryllupstøjet er valgt, lokationen er fundet og brylluppet mangler egentlig bare at blive afholdt. Men hvad med bryllupsrejsen, er der styr på den eller skal der lige planlægges lidt mere på den. Så giver vi jer her gode råd til at få den helt perfekte bryllupsrejse.

Find den rigtige destination

Som noget af det første og selvfølgelig også det vigtigste i forhold til bryllupsrejsen er selvfølgelig destinationen. Hvor skal i tage hen og hvad er jeres budget for rejsen? For et bryllup er jo ikke billigt og det kan være en dyr post også at skulle ud og finde penge til en bryllupsrejse. Men en bryllupsrejse er en del af at blive gift, så det kan være at i allerede har lagt penge til side til en bryllupsrejse. Har i det, så er der jo en masse destinationer i kan tage til og det kommer helt an på hvad i er til.

I kan tage på en romantisk ferie til Paris, Lysets by eller måske Rom, hvis i gerne vil på storbyferie, uden at det skal blive for dyrt. I kan også tage på krydstogt, hvis i vil have lidt mere luksus på ferien. Krydstogter kan være alt fra i middelhavet til en tur i Caribien eller i Dubai.  Vil i på mere eksotiske rejser så kan i tage til Sri Lanka, Thailand eller Maldiverne. Her kan det være lidt dyrere at rejse til, men til gengæld er det billigt at leve der. På disse destinationer kan i også prøve dykning og junglevandringer, hvis det er det i har lyst til.

Forkæl jer selv på ferien

I skal huske at denne ferie er kun for jer to og i skal sørge for at i forkæler hinanden og bliver forkælet sammen. Det i kan gøre for at blive forkælet er, at i kan tage et lidt dyrere hotel end i plejer, så i rigtig kan opleve at leve i luksus. I kan også vælge at tage på et spaophold, hvor i får massage og bare generelt slapper helt af og kommer ned i gear igen. Ovenpå bryllupsplanlægningen kan det være tiltrængt at holde ferie og blive forkælet. I kan også tage på en all inclusive ferie til f.eks. Alanya eller Egypten. Her kan i ligge ved poolen hele dagen og få serveret lækker mad, så i slet ikke behøver at forlade hotellet, hvis i ikke har lyst til det.

Pak de perfekte outfits

Til en bryllupsrejse, handler det også om at have det helt rigtige tøj og alt efter hvor i tager hen, er der forskel på hvad i har behov for, og det kommer også an på hvor meget i skal ud og opleve, eller om i bare skal være på hotellet og være ved poolen hele dagen. Så er der ikke behov for at slæbe den store kuffert med. Men skal i derimod på storbyferie, så er det en god ide at have lidt af hvert med, så det passer til vejret. Et sæt til dagens oplevelser og et sæt til aftenens middage. I kan finde den helt rigtige garderobe hos Online Mode, hvor i kan finde tøj til både sightseeingen om dagen og den fine middag om aftenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *