3 gode råd til bryllupsgæsten

3 gode råd til bryllupsgæsten

Har du været så heldig at blive inviteret til bryllup og dermed fået chancen for at være en kæmpe del af det kommende brudepars største fest?

Så er det nu du skal forberede, hvordan du får det bedste mulige bryllup som gæst og ikke mindst gør hvad du kan, for at brudeparret får en fantastisk aften.

I denne artikel får du vores tre bedste råd til, hvad du skal gøre som bryllupsgæst.

Den rigtige påklædning

Et af de vigtigste aspekter til ethvert bryllup, både som brudepar og gæst, er påklædningen. Her gælder der nogle særlige normer sammenlignet med almindelige fester.

Der er først og fremmest brudeparrets påklædning – den skal du heldigvis ikke bekymre dig så meget om.

Du skal i stedet fokusere på din egen påklædning, men her er der også et par punkter at være opmærksom på.

Til et bryllup skal påklædningen først og fremmest være lidt mere formel end til almindelige fester.

Det skal samtidig tilpasses lidt til brudeparret, så det er dem der får den meste opmærksomhed.

Som mand skal du derfor ikke tage smoking på, medmindre du ved at brudgommen har smoking, da man ikke må overgå brudeparret.

Som kvinde må du helst ikke have hvid kjole på. Sort er heller ikke det bedste, da det et bryllup er glædens fest. Du kan dog godt bære en sort kjole, hvis du pifter den op med lidt glimmer eller andet der sørger for en festlig stemning.

Det kommer også meget an på det enkelte bryllup hvor stram en dresscode der er. Det kan derfor være en god idé at høre brudeparret ad inde brylluppet, hvordan de ønsker påklædningen skal være.

 

Bryllupsgaven

Når du skal til bryllup er bryllupsgaven et andet vigtigt punkt. Her gælder det om at finde en gave der passer til både brud og gom, og som de sammen skal bruge.

Brudeparret har sikkert en ønskeliste som du kan gå efter og finde noget spændende på listen. Du kan også vælge at gå en anden vej og finde en gave der ikke nødvendigvis er repræsenteret på deres ønskeliste.

På den måde viser du at du gerne vil gøre lidt ekstra for at finde en god gave.

Du kan fx kigge på forskellige oplevelsesgaver, der er blevet meget populære over de sidste par år. En oplevelsesgave er perfekt til som bryllupsgave, fordi du dermed giver dem en oplevelse de kan dele sammen. Du kan se mere om hvilke oplevelsesgaver der passer perfekt til et bryllup her.

 

Under selve festen

Når forberedelserne er slut og det er blevet tid til selve festen, gælder det om at give brudeparret deres bedste fest i verden.

Det handler derfor om at være en glad gæst, der falder ind i mængden og snakker med både kendte og nye ansigter.

Hvis du står brudeparret meget nær kan du overveje om du vil komme med et indslag under brylluppet som kan være dit ekstra bidrag til at de får en fantastisk dag, som aldrig glemmer.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *