3 gode råd til at få smukt hår på bryllupsdagen

3 gode råd til at få smukt hår på bryllupsdagen

Bryllupsdagen er en af de største dage i ens liv, og der bliver taget rigtig mange billeder. Derfor vil man gerne se ekstra smuk ud lige præcis på den dag. I denne artikel har vi samlet nogle gode råd til, hvordan du undgår en dårlig hårdag på en af de vigtigste dage i dit liv.

Bestil en tid til frisøren

Det første step i at få flot hår til bryllupsdagen er at bestille en tid til frisøren. Du behøver nødvendigvis ikke at gøre det lige op til den store dag, hvis du godt kan lide, at dit hår er langt. Men det er en god ide at få klippet spidserne minimum 3 måneder før dagen, da slidte spidser ikke kan repareres og bliver ved med at ”kravle” længere op, og det kan nemt ses på de mange billeder, der bliver taget den dag. Så prioriter en klipning hos frisøren, det vil gøre underværker.

Den rigtige shampoo og balsam

Vi kender alle den følelse af at køre hånden igennem sit hår lige efter man har været til frisøren. Den følelse kan du også genskabe på bryllupsdagen, bare meget bedre.
Sørg for at køb en shampoo, der er designet til din hårlængde og hårtype. På den måde undgår du at købe en blødgørende shampoo, hvis du i forvejen har tyndt hår eller købe en volumengivende shampoo, hvis dit hår er meget stort og kruset i forvejen. Så brug tid på at finde den rette shampoo og balsam, der matcher din hårtype.

Desuden er det vigtigt, at du bruger hårkur mindst to gange om ugen, da dette også ville hjælpe dit hår til at se sundt og glansfuldt ud på den store dag. Gode hårprodukter er ofte meget dyre, og hvis du allerede er presset på budgettet efter brylluppet, kan du sagtens nøjes med at lave din luksuriøse hårrutine 2 uger før brylluppet, da det tager en shampoo og balsam en uge at virke. Du kan dog ofte finde flere af de populære mærker på tilbud, eksempelvis kan du her spare op til 10% på shampoos fra Innersense – en af de mest populære hårmærker pt.

Vitaminer til håret

Det er anbefalet at vaske sit hår 1-2 gange om ugen, og det er nok de færreste som rent faktisk holder sig til denne anbefaling. Men der er nogle gode grunde til at lytte på anbefalinger, da for meget hårvask gør dit hår slidt og endnu mere fedtet.

Men da der alligevel går et stykke tid før dit hår begynder at vænne sig til kun at blive vasket 2 gange om ugen, ville det være en rigtig god ide, som et supplement til din hårrutine og din tur til frisøren, at begynde at bruge vitaminer til dit hår sideløbende.

Der er et hav af vitaminer på markedet, og det kan være svært at vide, hvad man skal vælge. For at gøre det en smule sjovere, når det nu er din bryllupsdag, laver HairLust laver nogle utrolig velsmagende vingummibamser, som indeholder en masse vitaminer og mineraler til dit hår. Vingummierne er udviklet af nogle af de førende kemiker- og ernæringseksperter i Danmark og England, og derfor burde du helt sikkert give dem et forsøg.

Forhåbentligt kunne du bruge disse gode råd til at få dit hår til at se bedre ud end nogensinde før på din vigtigste dag i dit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *