3 gode råd til at bevare gnisten

3 gode råd til at bevare gnisten

Rigtig mange par kender det. Når man først mødes, kan man ikke holde hænderne fra hinanden, og lagengymnastik foregår på daglig basis – hvis ikke endda flere gange om dagen. Efterhånden som tiden går, aftager passionen ofte, og man kommer ind i nogle faste rutiner. Det er dog virkelig vigtigt, at man ikke lader sexlivet forfalde fuldstændigt, bare fordi man er blevet gift og måske endda har fået børn. Vi giver dig her tre gode råd til at bevare gnisten i dit parforhold – også efter hvedebrødsdagene er forbi.

Indfør en fast ’date night’

I en travl hverdag med arbejde, huslige pligter og børn, kan man nemt komme til at glemme at snakke med sin partner. Alle samtaler forstyrres desuden ofte af mobiltelefonen, der bipper, eller ungerne, der har travlt med at fortælle om deres dag i børnehaven. Når børnene endelig er lagt i seng om aftenen, og der er ryddet op, er der mange par, der bare ender foran fjernsynet. Det er selvfølgelig helt forståeligt, at man bare trænger til at slå hjernen fra efter en lang dag. Det er dog virkelig vigtigt også at tage sig tid til at snakke sammen en gang imellem.

Det kan være en god idé at lave en fast ugentlig – eller måske bare månedlig – date night, hvor man tager lidt pænt tøj på, spiser noget god mad og kigger hinanden dybt i øjnene. Hvis der er mulighed for det, er det selvfølgelig altid rart at komme ud af huset og på restaurant. Kan I ikke skaffe en barnepige, kan en flaske rødvin til deling og en god dessert hjemme i sofaen dog også gøre det. Det vigtigste er, at I tager jer tid til hinanden.

Rør ved hinanden

De fleste par oplever, at de dyrker mindre og mindre sex, jo længere tid de har været sammen. Sex er naturligvis vigtigt i et forhold, men faktisk kan mindre, fysiske berøringer faktisk også noget. Væn jer til at røre ved hinanden i løbet af dagen, hvis I ikke gør det i forvejen. Klap din partner kærligt bagi eller stryg ham over ryggen, mens han laver aftensmad. Giv hinanden et kram eller et hurtigt kys i forbifarten. Sid tæt sammen i sofaen, mens I ser fjernsyn, eller lad ham massere dine fødder. Al kærlig, fysisk berøring er godt, når det kommer til at bevare gnisten i forholdet.

Inviter sexlegetøj med i dobbeltsengen

Hvis I er lidt eventyrlystne og har mod på det, kan det også sætte gevaldigt fut i dobbeltsengen, hvis I køber noget sexlegetøj. Det kan virkelig pifte din partners og dit sexliv op, og der findes utroligt meget spændende legetøj på markedet. Start med at gå online og køb legetøjet sammen. Når de nye legesager så endelig ankommer, er det bare med at eksperimentere. God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *